23948sdkhjf

Stort altanfirma går ind på renoveringsmarkedet

Efter Det har gennem 25 år primært været ejer- og andelsboligforeninger med altandrømme, der har været

Efter et kvart århundred med ejer- og andelsboligforeninger som de primære kunder retter altanvirksomheden Altan.dk blikket mod en ny på en ny gruppe: Professionelle kunder.

Sorø-virksomheden går ifølge en pressemeddelelse om trækket nye veje, da man ser et stort potentiale i at udnytte deres mangeårige erfaring og bistå store entreprenører, med de mere komplekse altanudskiftninger, som man forventer at se flere af på større renoveringsopgaver.

Ifølge Altan.dks direktør, Casper Gorm Knudsen, har entreprenørerne behov for en mindre kompliceret proces:

– Hele branchen ser et boom i renoveringsprojekter lige nu. Det er et marked i vækst, som samtidig mangler en strømlinet løsning for at få nye altaner på gamle bygninger. I dag skal entreprenørerne have 4-5 underleverandører for at få altaner på bygningen – med vores setup kan vi løse hele opgaven, uden at entreprenøren behøver at planlægge eller koordinere noget. Det gør processen mere strømlinet og med mindre fejlmarginer, siger den adm. altan-direktør i pressemeddelelsen.

Blander sig ikke i nybyg

Caspar Gorm Knudsen understreger samtidig, at altanfirmaet ikke vil byde ind på nybyg, da det er en langt lettere opgave for entreprenøren at løse

Altan.dk har senest monteret 400 altaner på en ejendom i Skoleholdergaarden i København som en del af et større renoveringsprojekt. Og der er et klart mål om at gøre det til en del af kerneforretningen på længere sigt.

– Det er vores ambition på sigt at indgå faste samarbejder med storentreprenører og udvikle spændende projekter sammen, siger Casper Gorm Knudsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109