23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fagligt fokus og bordfodbold i skøn kombination

Wicotec Kirkebjerg A/S og Holmskov Rustfri A/S har haft fornøjelsen af at deltage i årets FSTA - Forum for Sygehus Teknik & Arkitektur.


Den 25.-27. september, har Wicotec Kirkebjerg A/S og Holmskov Rustfri A/S været i Nyborg for at deltage i årets FSTA - Forum for Sygehus Teknik & Arkitektur.

På vores stand præsenterede vi vores ekspertise inden for hospitalsbyggeri herunder planlægning, byggeri, teknik og drift af hospitaler i Danmark.

Vi havde travlt med mange spændende samtaler om fremtidens teknologiske løsninger og projekter, og der blev knyttet mange gode kontakter. Vores dygtige team,  delte indsigt i alt fra avancerede installationer til innovative tekniske løsninger, der understøtter sundhedsvæsenets krav til kvalitet og sikkerhed.
 
For at skabe et godt afbræk mellem de interessante samtaler, var der også plads til lidt sjov med bordfodbold – noget der uden tvivl tiltrak ekstra opmærksomhed! 
 
Tusind tak til alle, der kiggede forbi vores stand og bidrog til de mange inspirerende diskussioner. Vi ser frem til næste års konference og til fortsat at være en vigtig spiller inden for hospitalsbyggeri og pharma.

Vil du se noget af det vi kan inden for området, så kan du se en række cases her:

Rigshospitalet Glostrup - Nyt neurorehabiliteringshus 

Nyt Hospital Nordsjælland

Mary Elizabeths Hospital - se også omtale fra vores arbejde her

Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73585511

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Kommunikations- og marketingschef
+45 24690808 chvo@wk.dk

Send til en kollega

0.047