23948sdkhjf
Del siden

Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner. Vi fokuserer på markederne byggeri, industri og infrastruktur inden for vores kernekompetencer el, VVS, ventilation og anlæg, og vi omsætter for mere end 2,5 milliarder kroner årligt. Som landsdækkende teknikentreprenør har vi erfaringen, kompetencerne og ressourcerne til at indgå i alle former for samarbejder og projekter – små som store – i hele Danmark.

Total systemansvar og skarp projektstyring 
I WK tilbyder vi totalt systemansvar og kan kombinere alle nødvendige tekniske kompetencer tværfagligt. Det betyder, at vores kunder kun skal henvende sig ét sted. Vi er med hele vejen fra projektering, gennemførelse af entrepriser og udførelse af efterfølgende servicearbejder. Med alle kompetencer under ét tag kan vi sikre optimal kvalitet på alle fagområder, en gennemsigtig proces med færre interessenter og dermed en skarpere kommunikation og projektstyring.

Ny viden, ny teknologi og kontinuerlig uddannelse 
Som pionerer inden for anlægs-, bygge- og installationsbranchen har vi som målsætning at være på forkant i alle led og på alle fagområder. Vi garanterer, at dit projekt altid udføres med den nyeste teknologi og viden tilgængelig på markedet. Ansatte hos WK bliver løbende efteruddannet, og vi kan derfor altid stille de rette kompetencer til rådighed.

Stabil samarbejdspartner og et godt sted at arbejde 
I WK har vi en støt stigende projekttilgang. På baggrund af mange års projekter udført på fagligt professionelt topplan, har vi skabt langsigtede kunderelationer, hvor gensidig respekt og tillid er i højsædet.
Som arbejdsplads vil vi være førende, og derfor stræber vi efter at være en attraktiv og innovativ virksomhed, og vi sørger for kontinuerlig udvikling af vores medarbejdere, så vi sikrer, at vi har de dygtigste folk i branchen.

En professionel og anerkendt teknikentreprenør 
I WK løfter vi mange typer projekter. Såvel enkeltstående fagentrepriser som teknikentrepriser, der kræver tværfaglig indsats. Vores kunder inkluderer offentlige og private bygherrer, hospitaler, kraft/varmeværker, forsyningsselskaber, medicinalindustri, fødevareindustri, boligselskaber m.fl.

Læs mere om vores ydelser og kompetencer her

Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK73585511
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.485