23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi skaber fremtidens grønne energiløsninger i stærkt samarbejde

I Wicotec Kirkebjerg A/S er vi stolte af vores arbejde med at bringe fjernvarme til nye områder og gøre en forskel for både miljøet og de lokale samfund.

 I et One Company-samarbejde med Per Aarsleff A/S, arbejder vi på Vestforbrænding Program 3 – et ambitiøst fjernvarme- og anlægsprojekt, der strækker sig over Furesø Kommune, Egedal Kommune og Frederikssund Kommune.

📅 Projektperiode: 2024-2028
💡 Projektstørrelse: 2,1 milliarder kr. 

Projektet omfatter etableringen af to hovedledninger – en på 7 km fra Måløv til Stenløse og en på 8 km fra Stenløse til Frederikssund. Sammen med rådgiver COWI og LOGSTOR District Heating Solutions, som er rørleverandør og leverer muffemontagen, lægger vi grundlaget for en mere hashtag#bæredygtig fremtid med 9 energidistrikter og omkring 3.000 nye fjernvarmekunder. Derudover installeres ca. 80.000 meter Alupex rør for at sikre energiforsyningen til de nye kunder.

For nylig havde vi fornøjelsen af at besøge projektet og se de store fremskridt. Arbejdet går stærkt fremad, og det er fantastisk at se, hvordan vores dedikerede teams arbejder langs vejene med de imponerende fjernvarmerør. 

Vi ser frem til de kommende år, hvor vi fortsætter med at levere høj kvalitet og innovative løsninger i samarbejde med vores partnere.

Læs mere om projektet her

Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73585511

Kontaktperson

KEK
Kell Elvig Kristensen
Entrepriseleder
kek@wk.dk

Send til en kollega

0.047