23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du også sikre ressourcer fra eksisterende bygninger

Kingo Nyhedsbrev for februar er på gaden med fokus på hvordan ekstra ressourcer sikres med selektiv nedrivning, ressourcekortlægning og nænsom håndtering

Du kan tilmelde dig Kingo Nyhedsbrev lige her, og få viden direkte i den indbakke. I nyhedsbrev for februar har vi tre artikler, der ser på de muligheder og gevinster i eksisterende bygninger, som Kingo kan hjælpe dig med at indfri, når projektet gribes rigtigt an.

 

Varde Kommune sikrer direkte genbrug af spær - se hvordan de fik reduceret usikkerheden

Her får du Varde Kommunes erfaringer fra nedrivning af Brorsonskolen. De er samlet til 5 håndgribelige handlinger, der reducerer usikkerhed med genbrugsbyggematerialer i forbindelse med bygherreleverancer, hvor bygherren leverer genbrugsbyggematerialer fra egen bygningsportefølje. Du får også indsigt i bygherrens, rådgiverens og nedriverens roller og ansvar, som var medvirkende til succesen med projektet.

 

Simpel manøvre tredobler udbyttet

Manuel nedtagning af mursten i Viborg giver tre gange så mange mursten, som kan genbruges på renoveringsprojekt i Aarhus, og dermed 75 ton sparet CO2 i stedet for kun 25 ton. Men hvad koster det at spare miljøet for et ton CO2?

 

Ser du affald eller ressourcelager?

Stramningen af ordningen om selektiv nedrivning sikrer højere udnyttelse af ressourcer fra nedrivningsprojekter. Med udgangspunkt i affaldshierarkiet og tømmer fra nedrivningsprojekter forklarer vi, hvordan selektiv nedrivning fremadrettet sikrer højere udnyttelse af eksisterende ressourcer.

 

Månedens mulighed

Månedens mulighed dækker over materialer, vi søger nyt hjem til. Det kan enten være specielle materialer, store konstruktioner eller større mængder. Følg med her og bliv inspireret. Her i februar er det en:

BETONHAL

Mangler du tag over hovedet og en væg at læne dig op ad, så kan denne betonhal blive din. Den rummer snildt dit lager, værksted eller produktion. 

Vil du høre mere om hallen, så kontakt Kingos genbrugskonsulent:

Bjarne Pedersen

2516 9130

bjarnep@kingo.biz

Kingo Karlsen A/S
F.L. Smidths Vej 17
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21791733
P nummer: 1001783308

Kontaktperson

PAP
Peter Agner Petersen
+45 25169367 peap@kingo.biz

Send til en kollega

0.079