23948sdkhjf
Del siden
Annonce

20.000 meter spærtræ genbruges

Kingo og Næste har i et tæt samarbejde sikret at 20.000 meter spærtræ fra nedrivning af Toftehøjskolen i Ølstykke får nyt liv i arkitekttegnede skure.

Næstes skure er lavet af genbrugsmaterialer – hovedsageligt træ, som de blandt andet får fra forskellige nedrivningsprojekter. Niels Jakubiak Andersen stifter af Næste siger ”når vi nu kan lave skure af genbrugsmaterialer, der holder i 30 år, inden for den nuværende lovgivning, ja så bør vi altså bruge helt nye materialer til andre formål.”

Det genbrugstømmeret Kingo har leveret til Næste fra Toftehøjskolen er konstruktionstræ til omkring et halvt års produktion, men Næste har et mål om at tidoble deres produktion i løbet af to år.

  • Kan efterspørgslen følge med?
  • Hvordan sikres alle de genbrugsmaterialer?

Det og meget andet tog vi en snak med stifter Niels Jakubiak Andersen fra Næste om. Du kan se casen her.

Gennem casen får du et godt indblik i værdien af gode kontakter og gensidig forståelse for, at alle er nødt til at kunne lave en forretning, der kan hænge sammen, når vi vil øge genbrug af byggematerialer.

Følg os her på platformen hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan samarbejde om at sikre mere genbrug af byggematerialer. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her, eller følge os på LinkedIn.

Kingo Karlsen A/S
F.L. Smidths Vej 17
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21791733
P nummer: 1001783308

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062