23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny lov på vej om selektiv nedrivning - forstå konsekvenserne for dig som bygherre

”Der er et kæmpe potentiale for bedre ressourceudnyttelse i byggebranchen, og derfor skal vi tænke mere bæredygtigt, så vi skaber mindre affald og mindre spild, samtidig med at vi genanvender og genbruger flere af de allerede eksisterende materialer.” Miljøminister Magnus Heunicke.

Regeringen vil sikre bedre ressourceudnyttelse med nye regler om selektiv nedrivning. Gamle byggematerialer skal i højere grad kunne genbruges og genanvendes.

”Lovforslaget forventes fremsat i december 2023, og det forventes sammen med bekendtgørelsesreglerne at træde i kraft 1. juli 2024.”

Vi giver dig her et hurtigt overblik over Miljøministeriets udsendte informationer om selektiv nedrivning. Vi har ”oversat” deres udmeldinger til konsekvenser for fremtidige byggeprojekter og kommer med vores bud på de væsentligste nedslagspunkter, som du som bygherre skal forholde dig til. Se det her.

Hos Kingo deler vi gerne vores viden, og finder du vores opslag interessante, så er du velkommen til at følge med enten ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge os på LinkedIn eller her på platformen.

Kingo Karlsen A/S
F.L. Smidths Vej 17
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21791733
P nummer: 1001783308

Kontaktperson

PAP
Peter Agner Petersen
+45 25169367 peap@kingo.biz

Send til en kollega

0.062