23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal alle eksisterende byggematerialer, der er egnet til genbrug, også genbruges?

Der er ingen tvivl om, at nedrivningsfirmaerne i Danmark kan tage byggematerialer fra eksisterende konstruktioner nænsomt ned til genbrug. Det er der jævnligt bevis for i forskellige medier. Vi gør det nu, vi gør det i stigende grad, og vi kommer til at gøre det endnu mere.

Materialer kan tages nænsomt ned og sikres, så de kan genbruges - så langt så godt. Men i Danmark er genbrugsandelen af byggematerialer lavt. Så Kingo vil gerne slå et slag for genbrug af byggematerialer. 

Vi har en lille historie fra Nykøbing Sjælland, hvor der bliver genbrugt en lille mængde mursten. Selv små mængder af byggematerialer der bliver genbrugt reducerer CO2 udledning. Du kan læse historien her: Er 800 genbrugsmursten værd at gemme?

Har du en holdning til genbrug af byggematerialer – og vil du hjælpe os, så vil vi meget gerne blive klogere på de udfordringer, du står med – det kan være, at vi kan hjælpe dig.

Er der:

Materialer, der er for besværlige at arbejde videre med?

Noget vi overser, fordi det er for indlysende?

Byggematerialer, der er for kedelige?

Mængder, der er for små?

Værdi i at genbruge?

og meget mere.

 

Vi har løbende opslag på LinkedIn om, hvordan vi sammen kan fremme genbruget af byggematerialer. Interesserer dette emne dig, så er du velkommen til at følge os. Og husk - du må også meget gerne kommentere, for vi vil så gerne høre din mening.

 

Kingo Karlsen A/S
F.L. Smidths Vej 17
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21791733

Kontaktperson

PAP
Peter Agner Petersen
+45 25169367 peap@kingo.biz

Send til en kollega

0.031