23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kingo har fokus på asbest og kunsten at styre støv

Asbest er farligt, skal tages alvorligt og håndteres korrekt. Man skønner, at der er asbest i 1/3 af alle huse i Danmark. Se videoen og bliv klogere på, hvordan opgaver med asbest skal håndteres, og hvordan vi garanterer sikkerheden undervejs.

I forbindelse med renovering af den gamle boligmasse dukker en af fortidens synder ofte op – ASBEST.

Asbest skal tages alvorligt, og vi kan desværre godt forstå, at mange er utrygge, når folk går i gang med at rive ned - inde hos naboen.

Vi har lavet en video for at vise, hvordan opgaver med asbest skal håndteres, og hvordan vi garanterer din, vores og alle andres sikkerhed undervejs.

Med undertryk og filtre sikrer vi, at asbeststøvet under ingen omstændigheder slipper ud af det område, vi sanerer for asbest.

I virkeligheden, så er det her blot en visning af asbestreglerne i praksis, til indvendig sanering. Regler, som vi og andre ansvarlige nedrivningsvirksomheder udfører vores arbejde efter.

Det er vigtigt, at asbeststøvet ikke hvirvler frit omkring. Sætter det sig fast i dine luftveje, er der overhængende fare for, at du udvikler kræft.

Der skal derfor altid være styr på alle former for asbeststøv.

Har du spørgsmål til asbest, er du velkommen til at sende en mail til Miljø- og kvalitetschef Jesper Arent Andersen på jaa@kingo.biz.

Tak til Christian Husted fra Learnmark for hjælpen til denne video.

Kingo Karlsen A/S
F.L. Smidths Vej 17
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21791733

Kontaktperson

JAA
Jesper Arent Andersen
Miljø- og kvalitetschef
jaa@kingo.biz

Send til en kollega

0.049