23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Harwi Orca lodretstående pladesav | RASMUS Technology

Udløber
5. august 2025
Stand
Ny
Producent
HARWI
Model
Orca

Harwi Orca er en kraftig og solidt opbygget pladesav med en IE3 energieffektiv 4 kW motor, der driver savklingen indirekte. Det indirekte drev af denne lodrette panelsav giver en transmission på 5000 rpm. Et godt valg, når du har at gøre med intensive saveopgaver med høj præcision.

Skræddersyet savning med Harwi Orca 
Kombinationen af ​​den robuste rammestruktur og den stabile savbjælke sikrer, at Harwi Orca altid laver et perfekt snit. På grund af dens vedligeholdelsesvenlige opbygning og lange levetid, har mange træbearbejdende virksomheder været glade for Orca panelsave i årevis. 

Ergomisk betjening
Harwi Orca er som standard udstyret med et gentagelsesstop og stop til vandrette snit. Dette sikrer, at Harwi Orca lodrette pladesav kan udføre gentagne saveopgaver hurtigt og effektivt. Midtvejsstoppene og det ergonomiske savhåndtag sikrer en god operatørstilling. Dette gør dine medarbejderes arbejde sikkert og effektivt.

Vi vil med glæde fortælle dig mere om Harwi Orca lodrette pladesave og alle andre Harwi lodretstående save. Klik nedenfor for en brochure eller kontakt os for en aftale. Vi står til din disposition med al den information som du har brug for.

Kontakt os for et godt tilbud.

RASMUS Technology
www.rasmustechnology.dk
Besøg os på Youtube

RASMUS Technology
Torebyvej 60
4891 Toreby L
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34840733

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047