23948sdkhjf

Pift dine fliser op med fliserens

Dette indhold er sponsoreret.

Sommeren nærmer sig og sneen er smeltet, hvilket også betyder at dine fliser ude i haven eller i indkørslen kommer til syne. Dette er muligvis ikke et kønt syn, men dette kan du komme til undsætning med en omgang fliserens, så dine fliser bliver forårs- og sommerklar. Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen. Dette kan Dansk Fliserens hjælpe dig med.

Fliserens med miljøbevidst behandling

Ved bestilling af en fliserens fra Dansk Fliserens, renses fliserne i første omgang og efterfølgende behandles de med en algebehandling, udført med professionelt udstyr. Efterfølgende, er der nogle der nano-imprægnerer overfladen på belægningen, hvilket tilsammen gør at dine fliser ser ud som nye. Denne nano-imprægnering sikrer at fliserne er modstandsdygtige over for alger, flisepest eller andet skidt. Derudover giver det en garanti for at dine fliser har en længere levetid, da imprægneringen binder og beskytter fliserne. Disse behandlinger indeholder så lidt kemi, som overhovedet muligt og i meget små doseringer, da fliserens ikke skal skade miljøet, men derimod leveres som en bæredygtig løsning. Der er et stort fokus på at bruge renseprodukter, som belaster miljøet mindst muligt - dette medfører også at kemikalierne ikke er sundhedsskadelige for dig eller andre. 

Sådan renses dine fliser 

Hvis du er interesseret i en fliserens, kan du nedenfor se rækkefølgen for den procedure der følges, når dine fliser skal renses. 

1. Prøverens og afmåling

Når du bestiller en fliserens, laves der først en opmåling og en eventuel prøverens. Dette skal sikre det bedst mulige resultat. Dette skal skabe et overblik, så opgaven gribes ordentligt an

2. Rensning af fliser 

Dernæst foretages en dybdegående fliserensning. Flise for flise sørges der for at støv, snavs, alger, mos eller andet fjernes, så fliserne bliver ganske nydelige. 

3. Spot helligdage og rens igen

Efterfølgende gås fliserne igennem en efter en. Det skal sikres før en eventuel algebehandling kan påføres. Hvis der ikke er pletter, fortsættes der til næste trin. 

4. Skumbehandling

Når de tre første trin er gennemført, er det tid til en skumbehandling. Hertil benyttes der ligeledes godkendte produkter til formålet, der ikke er skadelige for miljøet. 

5. Imprægnering af området

Herefter imprægneres området. Dette gøres ligeledes for at sikre det bedste resultat. En imprægnering sikrer som sagt holdbarhed og forebygger et muligt algeangreb. 

6. Kvalitetstjek af arbejdet og oprydning

Når din fliserensning er færdig, kvalitetstjekkes udførelsen af arbejdet, for at se om der er glemt noget. Derudover skal der ryddes op. 

7. God service og 15 års garanti

Du modtager 15 års garanti på fliserens mod flisepest og algevækst hos Dansk Fliserens.  

Send til en kollega

0.031