23948sdkhjf

Tryg og sikker opbevaring

Plastkasser kan udgøre en intelligent opbevaringsløsning hos mange brancher, da kasserne har en lang række ergonomiske fordele.

En kasse er ikke bare kasse
I mange miljøer og brancher er det vigtigt med sikker og tryg opbevaring. Dette sikrer gode arbejdsforhold for medarbejdere, men også mulighed for optimering af din virksomheds lager, værksted eller transport af varer.

Plastikkasser findes i et væld af løsninger, hvor de laves i forskellige størrelser, farver og med forskellige formål. Deres funktion er at skabe overskuelighed og synergi i hverdagen på arbejdspladsen.

Skal du bruge mindre kasser til dit lager eller bakker til dine reoler, så findes der forskellige løsninger inden for lagerkasser, forrådsbakker og modulbakker. Disse kan nemt flyttes rundt og monteres, hvor muligheden for opmærkning af kasserne/bakkerne nemt skaber overblik over indhold. 

Ved opbevaring og organisering af småting, værktøj og tilbehør findes der ligeledes plastkasser i form af sortimentsæsker, som gør det daglige arbejde langt nemmere, og samtidig spares der både tid, plads og penge. 

Stabel- og vendbare kasser fungerer som en vigtig del af en optimal distributionskæde og velfungerende logistik på lageret. Med deres forskellige designs, egenskaber og dimensioner gør at kasserne lever op til de høje krav, som industrien stiller.  De er robuste og  nemme at håndtere og praktiske ved transport, hvor de kan stables inden i hinanden, så du opnår en pladsbesparing på op til 70%.

Ved opbevaring af større emner bliver pallekar brugt inden for mange typer miljøer eller ved transport og distribution af varer. Med det rette valg af pallekar er der mulighed for udskiftelige dele som f.eks. fødder, meder, luger eller håndtag.

Ved sikker opbevaring og transportering af råvarematerialer findes der sorteringsbokse som gør det nemt at opdele og kildesorterer. Deres rektangulære form og muligheden for stabling giver en nemmere håndtering og opbevaring, når beholderen ikke er i brug. Der er ligeledes mulighed for opmærkning og valg af forskellige typer låg og farver, som giver en hensigtsmæssig håndtering af emner.  

Hos Bleva finder du et stort udvalg af plastikkasser til alle behov. Er du en mindre eller større virksomhed der ønsker at optimere dit lager eller din transport, så står Bleva klar med den rette løsning til dig.   

   

Send til en kollega

0.063