23948sdkhjf

Guide: Sådan skal du forholde dig til skadedyr

Skadedyr er dyr, der kan udgøre en trussel for hygiejnen eller som generelt er til stor gene - enten i private hjem eller hos erhvervsdrivende, der arbejder med fødevarer.

Når rotter eksempelvis har fundet en vej ind, bliver de altså hængende, og det resulterer i, at du kan finde ekskrementer indenfor, og så kan du også risikere at finde bidemærker i madvarer, paneler og gulve.

Denne artikel giver dig et indblik i, hvad du kan gøre, hvis du oplever skadedyr i hjemmet eller i din virksomhed.

De mest almindelige skadedyr
Skadedyrsbekæmperne ser rigtig mange forskellige situationer, når de kommer ud for at hjælpe dig af med de ubudne gæster, derfor ved de også, hvad der kan forventes i processen, uanset hvilke skadedyr der trænger sig på hos dig.

De mest almindelige skadedyr, der kommer på besøg, omfatter:

Skadedyrene skader dig og dit hjem
Udover at det er til stor gene at dele matrikel med skadedyrene, så er der også en risiko for, at blive smittet med diverse sygdomme gennem dyrenes ekskrementer og generelle færden. Desuden laver mange skadedyr også materielle skader, hvis de finder vej ind i hjemmet. Mårer kan skade isoleringen, da de bygger rede af den, og rotter kan spise dine møbler, ledninger og andre dele af dit hjem, som kan være dyrt at erstatte. 

Hvad kan du gøre ved skadedyr?
Når du opdager, at du har et problem med skadedyr, indendørs eller udendørs, bør du straks tage kontakt til en skadedyrsbekæmper, før situationen eskalerer. 

Hvis der er tale om rotter, har du pligt til at kontakte kommunen, så de kan stå for selve bekæmpelsen. Kommunen er en yderst stor hjælp i bekæmpelsen mod rotter, men hvis der skal erstattes møbler, isolering eller andre ting, er det for egen regning. 

Kontakt skadedyrskontrollen
Du bør altid overlade skadedyrsbekæmpelse til erfarne skadedyrsbekæmpere som ScanKill, da de kender alt til sikkerheden omkring bekæmpelsen, såsom korrekt dosering af gifte. ScanKill har over 15 års erfaring med bekæmpelse af skadedyr, og med ScanKill garanti er du sikret, at de aldrig forlader stedet, før jobbet er fuldført.

Send til en kollega

0.032