23948sdkhjf

Knirker dit gulv? Borebillen kan ødelægge dit fundament

Hører du mystiske lyde nede fra gulvets revner? Så er det en god idé at få det undersøgt.

Borebillen er ca. 2-5 mm lang og trives bedst i fugtige områder under gulvets overflade, hvor de gnaver sig igennem træværket. Som om det ikke var nok lægger de op til 50 æg pr. sæson, som allerede klækker efter bare 4 uger, hvorfor borebillen hurtigt kan sprede sig og være farlig for dig og dine omgivelser. Så hvad gør du, hvis du har mistanke om at have fået besøg af borebillen, der ikke ligefrem var det kæledyr, du drømte om at få?

Vidundermiddel mod de værste skadedyr

Heldigvis har de fundet svaret i deres super effektive præparat, der udrydder borebillerne over to omgange. Præparatet er godkendt, men af sundhedsmæssige årsager skal der gå 4 timer efter hver behandling, før du må opholde dig i det pågældende rum, hvor udrydningen er foregået. Til gengæld behøver du ikke længere at bekymre dig om, hvorvidt dit fundament bliver udfordret, eller om noget kravler op af stuegulvet.

Et hjem uden skade er et hjem uden skadedyr

Lad børnene lege frit i hele hjemmet med ro i sindet velvidende, at dit hjem er frit for skadedyr og få gratis, professionel rådgivning til fremtidig skadedyrskontrol og til, hvordan du undgår at få besøg af borebillen igen. 

De tilbyder bekæmpning af skadedyr i hele Nordjylland og til rimelige priser, da ingen skal bo i et hjem, hvor de lader sig forstyrre af skadedyr. Navnet refererer desuden til deres afsøgning og gennemgang af det definerede område og deres uskadeliggørelse af skadedyrene på en så human måde som muligt. 

Så har du oplevet tegn på skadedyr i dit hjem, eller har du mistanke, kan du trygt kontakte dem.

Send til en kollega

0.031