23948sdkhjf

Råd fra bedemanden: Sådan afholder man en værdig begravelse

Alle og enhver fortjener at få en værdig afsked efter døden, så man bliver sendt smukt herfra i selskab med dem, man holder af.

Det er de færreste som taler om døden, og dermed også hvordan man ønsker at ens begravelse skal afvikles, da døden er et yderst ubekvemt emne at tale om. Derfor er det ofte op til de efterladte pårørende at planlægge højtideligheden, uden at kende til afdødes ønsker.

I denne artikel får du 3 gode råd fra bedemandsforretningen, så den smukke og værdige afsked kan planlægges og harmonere med afdødes personlighed, foruden at kende afdødes ønsker. 

Kend dine muligheder
Når de efterladte skal i gang med planlægningen, kan det virke meget overvældende. Der skal tages en række beslutninger, i en kaotisk og sørgende tid, og derfor er et godt at huske på disse følgende 3 råd:

  • Kend dine muligheder
    Når man skal træffe en beslutning vedrørende højtideligheden, er det en rigtig god idé at lade bedemanden fortælle om alle muligheder indenfor eksempelvis kister, urner og lokationer for højtideligheden. Begravelsesforretningen kan også åbne for muligheder, du ikke vidste fandtes, så besøg gerne bedemandsforretningen i planlægningsforløbet. 
  • Træf beslutninger sammen
    De første dage, efter døden er indtruffet, er nogle meget hårde dage. Det er vigtigt at være flere sammen, såfremt det er muligt, så man har nogen at læne sig opad. Beslutningerne, der skal træffes, kan virke meget uoverskuelige, og derfor bør man altid sidde sammen med nogen, når disse beslutninger skal træffes. 
  • Tal med bedemanden
    Bedemanden er uddannet i at håndtere sørgende, og ved, at ikke to dødsfald er ens. Derfor er bedemanden også bekendt med forskellige situationer, og hvis man befinder sig i en vanskelig situation, så bør man tale med bedemanden, da de som regel har set de fleste situationer før. 

Bedemandens job er at hjælpe og vejlede de pårørende, så der kan planlægges en højtidelighed i afdødes ære. Find en bedemandsforretning i Aalborg som kan hjælpe og vejlede dig, i denne svære tid. Det kunne være Bedemand Trenskow, som også kan hjælpe som bedemand i Nørresundby, Støvring, Svenstrup, Vodskov og Aabybro.

Send til en kollega

0.078