23948sdkhjf

Reoler på vægskinner er nyttige til arkiv, lager og værksted

Væghængte reoler er praktiske på ethvert værksted, lager eller arkiv, da de virker som et fint supplement til reoler på stativform.

Dels er de nemme og sikre at montere, da der bare skal bores huller i væggene til dem, og de ikke kan vælte på uforudsigelig manér. Dels giver de en nemmere adgang til de ting, du gemmer, da du ikke skal navigere i forhold til nogen stænger.

Ved siden af disse helt generelle fordele ved væghængte reoler byder enkelte modeller også på deres egne fortrin. Find tilbud her på vægreoler, der monteres på vægskinner, hvilket giver dig al frihed i verden til at sætte hylderne i den højde, der er den mest optimale for dit arbejde.

Reoler på vægskinner er nemme at skalere
Vægreoler på vægskinner er langt hen ad vejen ligesom moderne reoler på stativform ved, at du kan stille dem an, som du ønsker, samt at du kan bygge til og tage fra af hylder og stativer. Derved får du nem adgang til at skalere dine væghængte reoler, så du enten kan line hylder langs kontorets ene væg, eller du kan fylde hele mure på værkstedet med hylder såvel i højde som bredde. Altså er denne løsning den rette, hvis du nu vil skræddersy løsningen til rummet.

Hyldebredde kan varieres med monterbare bogreoler
Hyldebredde kan nemt varieres ved muligheden for at tilkøbe bogstøtter, der indgår som en monterbar del af reolhylderne. Derved kan du formå at bruge samme hylde til opbevaring af to forskellige ting med en klar opdeling mellem, hvor tingene skal stå. Fx kan du sætte sådan en bogstøtte på en hylde for at levne plads til dokumentmapper på den ene halvdel, mens den anden halvdel kan holde på depotvarer, herunder bl.a. blækpatroner og engangsservice.

Bæreevnen på den enkelte hylde er høj
Måske tænker du, at bæreevnen må være beskeden, når hylderne er monteret på vægskinner i stedet for at være banket ind med søm. I praksis giver dette imidlertid ikke problemer, da moderne løsninger inden for reoler til væggen har en bæreevne på cirka 80 kg på hver hylde.

Vægreoler er modstandsdygtige over for rust
Hylderne er ofte modstandsdygtige over for rust, så monteres de op ad en fugtig kældermur, braser de ikke sammen foreløbigt. Monteres kan de på såvel gips- og betonmure samt inde i huse af mursten. Trævægge giver heller ingen problemer, hvad angår montering af vægreoler.

Send til en kollega

0.031