23948sdkhjf

Professionelt snedker- og tømrerfirma med base i Aars

JanByg snedker og tømrer udfører snedker- og tømrerarbejde med hovedsæde i Vesthimmerland. Kommunikation og et godt samarbejde er nogle af de vigtigste hjørnesten i håndværkervirksomheden.

De besidder en stor erfaring og sætter en helt speciel ære i at opnå kvalitetsresultater til den aftalte tid. 

Håndværker med bæredygtigt mindset 

JanByg snedker og tømrer er en af de ældste tømrer- og snedkerfirmaer i Aars. Som tømrer i Aars ligger de centralt i forhold til at varetage byggeprojekter i de omkringliggende byer som Hobro, Støvring, Viborg og Nordjylland generelt.

For JanByg snedker og tømrer er det vigtigt, at de bruger danske virksomheder som underleverandører. Dermed kan de garantere deres kunder dansk garanti. De sætter en ære i at holde arbejdet på danske hænder, sikre ordentlige arbejdsforhold samt brugen af ​​bæredygtige byggematerialer.

De har en del tilbagevendende kunder, dette skyldes i særdeleshed at de altid har kunden og dens ønsker i fokus.  Deres motto er, at de ikke forlader en opgave før alle er tilfredse. Det kan mærkes på antallet af tilfredse kunder, der igen vælger dem til deres næste byggeprojekt.

Ét tømrerfirma til både renovering og nybyggelse

JanByg snedker og tømrer udfører en bred vifte håndværkeropgaver såsom: 

  • Tagrenovering og lægning af nyt tag
  • Gulvarbejde, herunder slibning, afhøvling og gulvlægning 
  • Energirenovering af gulv, lofter, vinduer og døre
  • Glarmester, arbejde med indvendigt og udvendigt glas 

De er specialister indenfor flere håndværkerområder via. deres mange års erfaring med kompetent rådgivning til virksomheder og private. Dette kombineret med solidt nordjysk håndværk gør JanByg snedker og tømrer til en yderst kyndig samarbejdspartner. Der findes nærmest ikke den arbejdsopgave, som de ikke er i stand til at løfte. 

Du kan læse nærmere omkring de ydelser de tilbyder på hjemmesiden www.janbyg.dk.

Send til en kollega

0.063