23948sdkhjf

Et historisk år for håndværkerbranchen og andre byggetrends

Der er ingen tvivl om, at 2020 har givet stof til de fremtidige historiebøger med en hærgende coronapandemi. Herunder er det værd at nævne håndværkerbranchen, der er er gået fri af restriktioner.

Håndværkerbranchen kan nemlig mod alle forventninger notere 2020 som et historisk år med enorm efterspørgsel på håndværkerydelser. Den fremgang kan branchen i allerhøjeste grad tilskrive corona og hjemsending af danskerne, der også er en stor del af det. Men håndværkerne er ikke de eneste, der har haft travlt - corona har nemlig sat skub i flere ting. 

Tiden for gør-det-selv-projekter
Håndværkerbranchen er modsat mange andre brancher gået fri af restriktioner, og coronasitiationen samt hjemsending på adskillige arbejdspladser har tvunget danskere til at være meget mere hjemme. Og efter et år med corona er det tydeligt at bemærke, at det har skabt lyst til at igangsætte boligprojekter. Ikke alene har der været rift om håndværkerne, men danskerne har også taget boligprojekterne i egen hånd. Med både et overstået forår og en varm sommer i det forgangne år med corona og et minimum af udlandsrejser, har mange danskere også kastet sig over udendørsarealerne. Særligt er gør-det-selv-projekter blevet et populært valg. Har du hænderne skruet rigtigt på, kan du også spare en del penge. Og med endnu et lunt forår om hjørnet, kan du med fordel gøre dig nogle tanker om dit næste udendørsprojekt. For eksempel kan du opdatere din gårdsplads, indkørsel, bede eller lægge nye gangstier i haven. Køb granitskærver, der har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til alt fra førnævnte til fyld i havens krukker.

Click & Collect
Corona har også været tiden for “Click & Collect”, der har gjort det muligt for byggemarkeder at holde gang i salget ved at tilbyde muligheden for afhentning af pakkede ordrer. På den måde er byggemarkederne også sluppet godt fra restriktionerne, der ellers havde betydet, at byggemarkederne måtte lukke helt ned. Desuden har muligheden for “Click & Collect” også holdt gang i de rastløse danskere, der i stor grad er valfartet til byggemarkederne for at afhente materialer til deres gør-det-selv-projekter. På den måde slipper man også for at rende hovedløst rundt inde i byggemarkedet, der som oftest er en stor labyrint af gange og afdelinger. Med “Click & Collect” er det nemlig muligt at afgive en ordre på byggemarkedernes hjemmeside, hvorefter du blot skal afhente den pakkede ordre ved dit nærmeste byggemarked. 

Send til en kollega

0.031