23948sdkhjf

Guide: Find den perfekte jakke

Overtøj er en vigtig del af din garderobe, og den perfekte jakke kan netop være med til at fuldende dit look.

I denne artikel finder du inspiration til forskellige typer af jakker, som både er stilsikre og som passer til det omskiftelige danske vejr.

Den varme 
Er du en rigtig frossenpind, er en dunjakke det oplagte valg for dig. Dunjakken findes i et utal af designs og forskellige modeller. Er du til fine detaljer kan du vælge en dunjakke med bindebånd eller snoretræk, som giver et feminint udtryk. En dunjakke kan styles på mange måder, og alt efter for meget du fryser kan du nemt tilføje et tørklæde for at fuldende looket. 

Den klassiske 
Ønsker du en klassisk og tidløs jakke, er en uldfrakke et oplagt valg. I mange har uldfrakken været en favorit blandt kvinder i alle aldre, og med god grund. En frakke kan styles på mange måder og findes i et utal af forskellige modeller, farver og mønstre. Uanset hvilken model du vælger, er en klassisk frakke en god investering, som kan bruges år efter år. 

Den praktiske 
Søger du en jakke, som på en og samme tid både er praktisk og smart, kan du vælge en parkajakke. Kendetegnet for parka jakken er de fine detaljer, såsom snøre, hætte og store lommer. En parka jakke er perfekt til en gåtur i skoven, hvor da jakken er fremstillet i et praktisk og komfortabelt materiale. 

Uanset årstid er det altid en god idé, at anskaffe sig en vandafvisende jakke, således du og dit øvrige outfit holdes tørt. Regnjakken findes i dag i et utal af varianter, og mange brands er netop begyndt at designe disse praktiske jakker i elegante designs, som let kan styles med på fashionabel vis. 

Overtøj til enhver smag 
Uanset hvilken type jakke du er på jagt efter, kan du med fordel vende blikket mod det danske brand Jung. Med flere flere årtier bag sig i modebranchen, fremstiller Jung jakker i nøje udvalgte materialer, som både holder dig varm og smart i de koldere måneder. Junge laver jakker i et hav af forskellige modeller, og du finder alt lige fra tætsiddende, løstsiddende, lange eller korte. 

Hvad enten du vender blikket mod en Junge frakke i klassiske farver, en dunjakke eller en quiltet jakke, får du en jakke, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet eller komfort. Søger du forhandler af Junge jakker, kan du besøge Knud E. Her finder du et udvalg af jakker fra Junge samt Brandtex tøj, som henvender sig til den moderne og farverige kvinde.

Send til en kollega

0.031