23948sdkhjf

Guide: Sådan opbygger du en stilsikker garderobe

Som tiden går, kan væres personlige smag og holdninger ændres. Det samme gælder for vores tøjstil og derfor er det ikke ualmindeligt, at mange af os med årene bliver forvirret omkring vores personlige stil.

Heldigvis er der hjælp at hente, og i denne artikel guider vi dig med tips og tricks til, hvordan du nemt kan opbygge en stilsikker og tidsløs garderobe. 

Ryd op 
De fleste af os kan helt sikkert nikke genkende til et overfyldt tøjskab med styles, som vi i mange år ikke har brugt. For at nå ind til din personlige stil, er det derfor en god idé at indlede processen med en ordentlig oprydning. På den måde får du skabt et overblik og kan herefter sorterer i det tøj, som du ikke længere bruger eller ikke kan passe. 

Køb tidsløse styles 
Du kender helt sikkert til situationer, hvor du få minutter, inden du skal ud af døren endnu ikke har fundet det perfekte outfit. I mange timer har du stirret ind i tøjskabet, men uden held. Tøjkriser er yderst frustrerende og energikrævende - heldigvis kan du i mange tilfælde undgå at stå i sådanne situationer ved at investerer i tidsløse og klassiske styles. 

Når du begiver dig ud på shoppeturen kan du derfor have for øje, at lede efter tøj, som passer til flere forskellige lejligheder. Eksempelvis kan du investerer i en klassisk sort kjole, som både kan styles til hverdag og fest eller et par jeans i en god pasform, som passer til mange forskellige overdele. 

Hav øje for de små detaljer 
For at skabe en tidløs stil med et personligt præg, behøver du nødvendigvis ikke at udskifte hele din garderobe. I mange tilfælde er det blot om de små detaljer, som kan gøre en stor forskel. Er du på jagt efter tøj med unikke detaljer, kan du med fordel vende blikket mod det danske brand, Mosh Mosh. 

Mosh Mosh laver tøj til modebevidste kvinder og med har i den grad sans for detaljen. På deres såkaldte signatur bukser, som er udformet i et klassisk snit, er der påsat en pæn syning, som pryder med det klassiske look. Køb Mos Mosh tøj hos Knud E  og vælg mellem unikke styles, hvor der er kælet for detaljerne.

Send til en kollega

0.031