23948sdkhjf

Sådan passer du på dit hår om sommeren

Du ved sikkert allerede, at dit hår kan være sart. Det kan spalte og knække og endda falde ud, hvis du ikke passer det godt eller udsætte det for lidt for meget. Ved du også, at dit hår faktisk kan have brug for ekstra pleje om sommeren?

Der er flere grunde til, at dit hår kan blive særligt skadet om sommeren. Derfor er der også flere ting, du kan gøre, hvis du vil passe særligt godt på det på denne tid af året. Nogle af de ting, kan du læse om her.

En god hårplejerutine
For det første er din hårpleje ikke mindre vigtig om sommeren. Det er nemlig især, når du udsætter dit hår for solens skarpe stråler, eller de danske fjordes salte vand, at du skal tage godt hånd om det.

Hvis du derfor ikke allerede bruger gode hårplejeprodukter, så er det måske nu, du skal gøre det.

Nogle af de produkter, du kan bruge, er:

  • En mild og plejende shampoo
  • En fugtgivende og beskyttende balsam
  • En nærende hårolie
  • Et serum med UV-beskyttelse

Ligesom som du formentlig beskytter din hud mod solens stråler, så den ikke tager skade, kan du også beskytte hår. Du skal bare sørge for at have de rette produkter til det.

Uden en form for UV-beskyttelse på dit hår, så vil det nemlig tage langt mere skade fra solens stråler.

Andre gode råd
Det vigtigste er altså at sørge for en god hårplejerutine, hvis du vil sikre, at dit hår kan holde sig sundt om sommeren. Det er dog ikke det eneste, du kan gøre.

Selv hvis du bruger UV-beskyttelse på dit hår, så kan det være en god idé også at bruge en solhat. Ellers vil håret nemlig stadig blive udsat for solens stråler.

Da solens stråler kan være så skadelige for håret, så er dette måske også et godt tidspunkt for dig at skrue ned på andre skadelige vaner.

·         Undgå stramme frisurer

·         En løsere håropsætning derimod kan gavne

·         Skru ned for varmen på glattejern og føntørrer

·         Vask ikke håret for ofte

Du kan også give dit hår en hårkur for lidt ekstra pleje om sommeren.

Oplever du alligevel, at dit hår har taget skade efter sommeren, så kan du overveje at tage biotin som supplement eller at få det i større mængder gennem din kost. Det kan nemlig forbedre hårvæksten og dit hårs sundhed.

Send til en kollega

0.031