23948sdkhjf

Få dine rynker til at forsvinde med en Botox-behandling

Er det første, du ser i spejlet om morgenen, de små fine rynker, der er begyndt at pible frem i dit ansigt? Og drømmer du dig tilbage til dengang, hvor dit spejlbillede præsenterede dig for en fin og glat hud?

Er det første, du ser i spejlet om morgenen, de små fine rynker, der er begyndt at pible frem i dit ansigt? Og drømmer du dig tilbage til dengang, hvor dit spejlbillede præsenterede dig for en fin og glat hud? 

Hører du til en af dem, der ikke ser rynker i ansigtet som en ekstra charme, kan du få glæde af en kosmetisk Botox-behandling. Hvad enten du overvejer at få lavet Botox i Århus eller i København, kan du med fordel bestille tid på en af vores N'AGE-klinikker.

Her i artiklen vil vi fortælle dig meget mere om, hvad Botox er for en størrelse, og hvordan det virker. Og så er der også lige en myte eller to, vi gerne vil have aflivet, mens vi er i gang.

Hvad er Botox? Og hvordan virker det?
Botox er en kosmetisk behandling, der har været udbredt herhjemme i mere end 20 år. En professionel Botox-behandling medvirker til, at din hud i ansigtet bliver glat og fin. Det gælder både, hvis du har nogle generende rynker omkring øjnene, ved mundvigene eller andre steder i ansigtet.

Botox er en form for gift, der bliver sprøjtet ind under din hud. Ved første øjekast lyder det måske en anelse farligt, men det er nu ganske harmløst. Det fungerer kort fortalt på den måde, at den lille mængde Botox, der bliver sprøjtet ind under din hud, forhindrer de små muskler i det berørte område i at trække sig sammen. Og det gør så, at den overliggende hud bliver både fin og glat.

Hvornår kan du få gavn af en Botox-behandling?

  •  Hvis du gerne vil bekæmpe rynker mellem dine øjenbryn.
  •  Hvis du er træt af dine panderynker.
  • Hvis du er generet af smilerynker omkring øjnene.
  • Hvis du gerne vil rynkerne på din hals til livs.
  • Hvis du er ked af at have rynker omkring munden.

Myte 1: Din mimik i ansigtet forsvinder
Bare rolig. Når du får lavet en Botox-behandling på en professionel klinik som vores hos N'AGE, er der ingen risiko for, at du skal leve resten af dit liv uden en levende ansigtsmimik.

Som professionel behandler sørger vi hos N'AGE altid for at tilpasse din Botox-behandling til dig og dit ansigt. Og vi tør godt love dig, at du ender ud med et naturligt og flot resultat.

Myte 2: Dit ansigt falder sammen, hvis du stopper med Botox
Nej, det er ikke sandt. Når du får lavet en Botox-behandling hos N'AGE, kan du forvente, at resultatet holder i cirka 12 måneder. Derefter falder dit ansigt ikke sammen, som var du Michael Jackson nummer 2.

Din hud i ansigtet ældes blot ganske langsomt og på naturlig vis, som det ville have været tilfældet, hvis du aldrig havde fået foretaget en Botox-behandling.

Kom til en gratis konsultation på en af vores N'AGE-klinikker
Vil du gerne vide mere om, hvad du kan få ud af en Botox-behandling? Så ser vi dig gerne til en gratis konsultation på vores klinik i Århus. Giv os et kald på 70 27 33 66 eller send en mail afsted til os på info@nage.dk. Så finder vi en tid til dig, så du kan høre meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Send til en kollega

0.031