23948sdkhjf

Mangler du farve i din garderobe?

Det er blevet yderst populært at tilføje nogle lækre farver til garderoben - både inden for damemode og herremode.

Det kan kræve noget mod at skulle pifte sit outfit op med farvestrålende elementer, og i denne artikel får du nogle tips til, hvordan du kan tage skridtet og inkludere farverne i din garderobe. Det kan du blandt andet gøre med skindvarer og lædervarer på Frejaskind.dk.

Giv farverne frit løb i tøjet
Inden for damemode er det især blevet populært at inkorporere farverne, og her går det fremad med hastige skridt. Damerne ses iført farverige striktrøjer, kjoler og accessories, og der er bestemt ingen der ser skævt til, hvis flere forskellige farver bliver blandet i det samme outfit-  tværtimod. 

Når damerne bliver nysgerrige på farverne, og gerne vil have dem etableret i egen garderobe, starter det ofte med en strik eller en taske i farve, således kan de nemlig fortsætte med basis outfittet, og når der så bliver smidt en sjov og farvet strik eller taske over, bliver outfittet piftet rigtig meget op, men man kan samtidig fjerne det farvede element igen - således bliver det altså nemt at vænne sig til farverne. 

Herrerne og hawaii skjorten
Hos mændene har hawaii skjorten simpelthen fundet sin plads i garderoben igen, dog med lidt få forbehold. Det er generelt set skjorten, der udfordres på farverne hos mændene. Hawaii skjorten, som vi kender den, har altid haft det farvestrålende look, kombineret med palmer eller blomster - og det er netop disse elementer, der er på vej tilbage. Det ses rigtig ofte, at palmeblade eller blomster er kommet på mændenes skjorter, enten i sort/hvid eller med farve på. Desuden har mændenes skjorter fundet de farvestrålende striber, som er et yderst stillet resultat af at inkorporere farverne hos mændene.

Benyt dig af en læderjakke i sjove farver
Fælles for både herremode og damemode er at prøve farverne af i overtøjet. Når outfittet er i neutrale farver, er det oplagt med en jakke eller frakke i smukke farver, eksempelvis i gul eller rød, og dette er ingen undtagelse selvom sommeren er på vej. I sommermånederne bliver dagene længere og varmere, og dette trækker i lysten om at komme ud og bruge en masse tid sammen. Her er det oplagt at have, eksempelvis en læderjakke (Rulamsjakker i bedste kvalitet) i en flot farve med under armen, da en læderjakke forhindrer vinden i at bryde gennem skindet. Det gør, at jakken kan bruges i både foråret, sommeren samt det tidlige efterår - og så fås den i rigtig mange lækre farver.

Send til en kollega

0.078