23948sdkhjf

Faldsikring: Sådan gør du byggepladsen sikker

Arbejder du på en byggeplads?

Og har du måske oven i købet ansvaret for, at det ikke bare er medarbejderne, der er helt i top, men at sikkerheden også er det?

 Hvis du har ansvaret, har du måske fra tid til anden været i tvivl om, hvordan du helt præcist sikrer, at sikkerheden er i højsædet, så alle med ro i maven kan bevæge sig rundt på byggepladsen. 

 Vi har svaret ‒ for det kan du blandt andet gøre ved hjælp af effektiv faldsikring. Det skal vi derfor se nærmere på her. 

Hvad er faldsikring ‒ og hvordan bruges det på byggepladsen? 

Faldsikring er uundværligt for alle, der arbejder i højderne ‒ for eksempel på en byggeplads. 

 Overalt, hvor der er nogle, der skal højt til vejrs, bør der være faldsikring. Det er nemlig faldsikring, der gør, at hvis der pludselig skulle opstå en farlig situation, så vil vedkommende ikke falde ned. 

 Med andre ord kan faldsikring være med til at have en afgørende forskel på din arbejdsplads. 

Brug faldsikring på både tagkanter og ved gangbroer

Faldsikring bør være alle steder på byggepladsen, hvor der arbejdes i højden. 

Der kan for eksempel være faldsikring på: 

Gangbroer
Ovenlysvinduer
Horisontale livliner

Der er mulighed for at få en løsning inden for faldsikring, som passer helt perfekt til lige netop din byggeplads. Og det er en god ting ‒ for hvis der er noget, du og dine medarbejdere ikke bør gå på kompromis med, er det faldsikring på jeres arbejdsplads. 

 Det handler jo trods alt om at kunne bevæge sig sikkert rundt hver evig eneste dag. 

Skal der bygges sikkerhedsrækværk? Få en sikker løsning med Kee Klamp

Nu når du har din daglige gang på en byggeplads, så hænder det helt sikkert også, at der skal bygges sikkerhedsrækværk eller ståltrapper til dig og dine kolleger.

Kunne det ikke være smart med et billigt alternativ til svejsning? Det kan I få, hvis I vælger at gøre brug af Kee Klamp, når I skal op for at arbejde i højderne. Kee Klamp er en rørfitting, som kan bruges ved blandt andet gelændere. 

 Der er uendeligt mange muligheder med Kee Klamps. Drømmer du om at arbejde på en byggeplads, hvor det er trygt at bevæge sig rundt i højderne, fordi du ved, der er styr på alt lige fra faldsikring til stabile ståltrapper og rækværk? Så er det helt sikkert Kee Klamp, der er løsningen

Send til en kollega

0.032