23948sdkhjf

Deltag aktivt i din egen udvikling og opnå bedre resultater

Livet er en lang læring.

Det gælder både i forhold til selvudvikling af os mennesker, men det gælder i høj grad også i forhold til vores arbejdsliv og vores kompetencer. Hvis vi ikke udvikler os, står vi stille, og på den måde kommer vi aldrig videre. Derfor er det utroligt vigtigt, at man tager sin læring i livet alvorligt, hvad enten det er på privatfronten eller i arbejdslivet.

Vores læring foregår hele tiden, og ofte opdager vi slet ikke, at vi er i gang med at lære noget nyt og udvikle os som mennesker. Der findes dog også læring, som vi selv aktivt søger, og det er denne form for læring, som denne artikel handler om. Her i artiklen kigger vi nemlig nærmere på vigtigheden af efteruddannelse og de forskellige muligheder for udvikling, der er i den forbindelse.

Hvorfor er det vigtigt at efteruddanne sig?
Det er vigtigt at efteruddanne sig, fordi vi som nævnt hele tiden lærer nyt og bliver klogere, og hvis vi skal udvikle os, så er det væsentligt, at vi bliver skubbet ud i nye udfordringer. Samtidig lever vi i en meget teknologisk udvikling, hvor der hele tiden kommer ny viden og nye måder at gøre tingene på.

Arbejder du i en lederstilling, har du ansvar, og er du med til at udvikle dine medarbejdere? Så er det altafgørende, at du selv sørger for at tage ansvar omkring din egen udvikling og dine egne kompetencer. Her kan efteruddannelser gå ind og gøre en stor forskel.

Du vil både kunne få nye kompetencer, ligesom du vil kunne udvikle på dine eksisterende og dermed blive bedre til det, du allerede er god til. Du kan også lære noget helt nyt, som kan være med til at gøre dig til en bedre leder, og du kan få konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit arbejde.

Hvilken efteruddannelse skal jeg vælge?
Der findes i dag utrolig mange forskellige efteruddannelser, og det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en uddannelse, der interesserer dig, og som du samtidig kan bruge i dit arbejdsliv. Du kan for eksempel tage en af følgende uddannelser eller kurser:

• Distanceledelse
• Projektledelse
• Coaching
• HRM
• Mediation
• Personalejura
• Teamledelse
• Forandringsledelse

Der er uendelig mange muligheder, og i dag foregår store dele af undervisningen ofte online, så du kan vælge en uddannelsesinstitution, der tilbyder lige netop den efteruddannelse, du drømmer om, uden at du skal tage højde for, hvor uddannelsesinstitutionen rent geografisk er beliggende henne.

Derudover kan du også vælge mellem både lange og korte efteruddannelser alt afhængigt af, hvad det er, du ønsker at studere, og hvor meget tid du har i det daglige.

Send til en kollega

0.031