23948sdkhjf

Til dig, der drømmer om et lækkert plankebord

Vi er mange, der drømmer om at bo i et hjem, der på én gang er hyggeligt, smagfuldt, og som oser af personlighed.

Det kan dog være noget af en gåde at finde frem til, hvordan vi skaber det hyggeligste hjem, der lever op til alle vores krav og ønsker. Du kan dog komme langt ved at gå efter nogle smukke kvalitetsmøbler i naturlige materialer, og her er det såkaldte plankebord et oplagt valg.

Derfor er plankebordet et hit
Det er bestemt ikke uden grund, at plankebordet er blevet et populært valg blandt mange. Det er nemlig et bord, der giver et rustikt udtryk til spisestuen, og som derfor kan give et flot modspil til de mere pyntede og polerede møbler og nipsgenstande. Plankebordet er desuden nemt at bygge selv, og derfor er det et perfekt møbel for dig, der elsker gør-det-selv-projekter, hvor du faktisk kan opnå et skønt resultat.

Rig mulighed for selv at vælge
En anden fordel ved plankebordet er, at det findes i mange forskellige varianter og er helt unikke.

Du kan nemlig vælge lige nøjagtig den træsort og den farve, du synes passer allerbedst til lige netop din bolig. Derfor får du et personligt bord, som både du og dine gæster med sikkerhed vil nyde synet af.

Hvilke bordben skal jeg gå efter?
Det er faktisk ikke kun selve plankebordpladen, du selv får lov til at tage stilling til. Når det gælder Bordben til plankebord, er der nemlig også et hav af valgmuligheder. Her er det op til dig at afgøre, hvilket materiale og hvilken form du synes passer bedst til dit bord.

Du kan blandt andet vælge at sammensætte din bordplade med bordben i metal, hvilket kan give en god kontrast og et råt modspil til pladen i planker af træ. Det kan dog også se rigtigt flot ud med bordben i træ, hvilket giver et enkelt og naturligt udtryk til rummet.

Find din egen stil
Det er naturligvis helt forskelligt og individuelt fra person til person, hvilken slags plankebord og hvilken slags bordben man foretrækker. Derfor kan du med fordel selv tage et kig på de mange muligheder og finde din foretrukne stil.

Når først du har fundet de perfekte bordben, kan du bestille dem hjem med det samme, så de bliver leveret hurtigst muligt. Herefter vil du inden længe have det skønneste plankebord til at pryde dit hjem.

 

Send til en kollega

0.047