23948sdkhjf

Mobile robotter indtager industrien

Når det kommer til tiltag og måder man kan effektivisere sit arbejde, er det uanset branche altid en vigtighed.

Øget effektivisering kan have stor forretningsmæssig betydning, og det kan mærkes på bundlinjen. Men hvordan sikrer man så en værdiskabende løsning, der effektiviserer og kan give et forretningsmæssigt løft? En af måderne at opnå dette er ved at gøre brug af mobile robotter.

Mobile robotter optimerer og effektiviserer
Når det kommer til benyttelse af robotter og dermed også mobile robotter har diskussionerne altid været, hvorvidt robotterne tager arbejde fra ganske almindelige mennesker, der har kunnet udføre et arbejde mindst lige så godt.

Dog viser det sig, at man med de rigtige løsninger indenfor robotteknologi kan skabe værdi for netop de ansatte og bidrage til en bedre arbejdsmoral. Med tiltag som eksempelvis mobile robotter, kan netop en virksomheds ansatte slippe for det fysiske hårde arbejde, der i nogle tilfælde er meget nedslidende for den enkelte og som desværre nogle gange resulterer i arbejdsskader og ulykker.

Værdiskabende tiltag
I stedet har de ansatte muligheden for at fokusere på de arbejdsopgaver, der er værdiskabende for virksomheden og dens kunder. Det vil have betydning for lønomkostningerne på længere sigt, da man med implementeringen af de rette løsninger inden for robotteknologi kan skabe en sund og effektiv virksomhed, hvor omkostningerne bruges på den bedst mulige måde.

På samme tid vil den interne logistik optimeres i form af, at de mobile robotter på automatisk og produktiv vis udfører det stykke arbejde, som giver mening for den enkelte virksomhed. På samme tid kan virksomhedens medarbejdere omstrukturere deres arbejde og fokusere på det, der giver mening, og det vil være medvirkende til at mindske de overordnede driftsomkostninger.

Gibotechs løsninger
Den danske virksomhed Gibotech udvikler automationsanlæg og robotter, og dermed også mobile robotter. De forhandler mobile robotter, der med udgangspunkt i en kundes behov, er værdiskabende for en virksomheds dagligdag. Deres højteknologiske løsninger skræddersys, så selve styringen af robotten og løsningen er kundespecifik og udarbejdes altid med udgangspunkt i netop en virksomheds enkelte behov.

Gibotechs erfaring med robotter og mobile robotter er lang og bred, og derfor er de en kompetent samarbejdspartner, når det kommer til at implementere netop højteknologiske løsninger i en virksomhed. Alle deres løsninger kan op- eller nedskaleres, hvis behovet ændres i virksomheden, og konkret kan de mobile robotter styres ved en enkel station eller via en fælles taxacentral.

Alle forholdene omkring en implementering af mobile robotter eller deres andre løsninger, kan Gibotech rådgive omkring, udvikle og installere, og virksomheden tilbyder også muligheden for en komplet serviceaftale, hvor deres kompetente teknikere kan stå for eventuelle reparationer, backup af software og meget mere. Det betyder, at uanset behov, så står Gibotech klar med en løsning indenfor robotteknologi.

Send til en kollega

0.031