23948sdkhjf

Gør huset klar til sommer - tre gode råd

Hvert år starter på ny et håb hos mange danskere om at få huset lækkert og klart til gæster og venner.

Både haven og huset kan ofte godt trænge til en overhaling, både når det handler om udseende og anvendelighed efter nogle mørke og kolde måneder, hvor der måske ikke er blevet gjort så meget derhjemme. I denne artikel kan du få nogle gode råd til, hvor du skal starte, og hvilke elementer der kan være gode at gå i gang med, så du kan få shinet hus og have op igen.

Gør fliserne så gode som nye
Hvis dine fliser omkring hus og have er ved at være grønne efter en regnfuld tid, kan et rigtig godt råd være at få renset fliserne. Med fliserens kan man ende med at få fliser, der står helt som nye, og som er klar til at blive benyttet både som terrasse og som gangsti. Ofte vil fliserne efter nogle år begynde at se triste grå eller grønne ud. Dette skyldes, at fliserne ofte vil blive angrebet af alger og ukrudt, og efter nogle år vil de begynde at miste deres belægning, så de flækker eller bliver misfarvede. Men vælger at få sine fliser professionelt renset, kan man komme rigtig langt. Ved en professionel fliserens vil fliserne nemlig blive givet en efterbehandling, hvor de belægges fra ny med en algebehandling, der vil sørge for at holde fliserne flotte og rene i et langt stykke tid.

Mal køkkenet
Har du et ældre køkken, som du har mulighed for at male, kan det at male sit køkken virkelig gøre en forskel for et hjem. Særligt sjovt er det at få malet låger og skabe, således at køkkenet får et helt nyt liv. Har man ikke et køkken der kan males, da materialet ikke er muligt at male, kan man male vægge i hjemmet på anden vis. Særligt bagvægge i køkken og bryggers kan gøre meget for et hjem, hvis de får en smule farve. Dette kan være med til at skabe spil i rummet, som gør det lækkert og nyt at befinde sig i.

Gør haven klar til brug
Særligt når sommeren står for døren, er det lækkert at få gjort haven klar til brug. Dette kan man gøre helt simpelt ved at få slået græsset og luget ud i bedene. Herefter handler det bare om at få sat borde, stole og bænke op i haven, så den kan bruges til hygge og leg. På denne måde gør man sin have til et ekstra rum, som kan bruges til god hygge og gode tider med både venner og familie.

Send til en kollega

0.032