23948sdkhjf

Samsung Galaxy: En smartphone med mange variationer

Samsung Galaxy er ikke nogen ny opfindelse for den sydkoreanske tech-gigant. I mere end 10 år har de lanceret fantastiske smartphones, og de deler ofte det samme navn: Samsung Galaxy.

Siden den første smartphone blev lanceret i 2009, har Samsung udviklet og arbejdet i døgndrift for at levere teknologiske mesterværker til verdens befolkning. Det betyder i dag, at du finder serien med et væld af forskellige varianter, og hvor der er noget for alle.

I denne artikel vil vi se lidt nærmere på de forskellige modeller inden for Samsung Galaxy-serien, der er på markedet i dag. Vi ser nærmere på, hvordan de hver især har noget særligt at byde på, og hvad du skal betale for.

Fisk, der blev til smartphones
Samsung er ét af de ældste firmaer, der arbejder med teknologi i dag. Vi skal helt tilbage til 1938, hvor Samsung blev grundlagt med fokus på eksport af varer som nudler, fisk og grøntsager. Efter krigen i Korea ville ejeren af Samsung ekspandere med tekstilindustrien for at få landet på rette kurs igen. Siden da har Samsung været gode til at have fingeren på pulsen, og de greb derfor også teknologiens udvikling.

I dag er det typisk Samsung, Apple og Huawei, der kæmper om titlen som den største producent inden for smartphones. Det har sat yderligere skub i udviklingen, fordi alle tre virksomheder jager den prestigefyldte titel som verdens bedste smartphoneproducent.

Samsung har noget for alle
Ser vi nærmere på de forskellige modeller inden for Samsung Galaxy-serien, hersker der ingen tvivl om, at Samsung har fokuseret på at skabe noget for alle. Derfor finder du smartphones inden for ethvert prisleje.

Først og fremmest er den prisvenlige Samsung Galaxy A21s en yderst stærk smartphone fra Samsung, der kan alt det, den skal kunne. Du får et flot design og et fremragende kamera, men hvor prisen er blevet holdt i bund for at kunne skabe en smartphone, der kan det hele, men til en lav pris.

Derudover er Samsung Galaxy Note 10+ også blevet en favorit for mange Samsung-brugere. Denne model har en ToF-linse i sit kamera, der består af intet mindre end fire forskellige linser. Du får ligeledes en skærm udover det sædvanlige med 6,8” Wide QUAD HD+ Dynamic AMOLED skærm og en kraftfuld processor.

Til sidst er det værd at nævne Samsung Galaxy S10, der tog verden med storm. Dette er én af de hidtil bedste modeller fra Samsung, der leverer på både design, med sit frontkamera i selve glasset, og funktioner.

Design til luksusdyret
Samsung tilgodeser som nævnt alles behov, og derfor har de i løbet af de senere år lænet sig mere op ad Apple i forhold til at designe smartphones til højere priser. Til gengæld har det også kunnet ses på kvaliteten, hvor blandt andet Samsung Galaxy S20 Ultra har det hidtil bedste kamera nogensinde i en smartphone. Her får du intet mindre end 108 MP-kamera, hvilket gør den til en stærk konkurrent på markedet. Det samme gør sig gældende for den innovative Samsung Galaxy Z Flip, hvor Samsung har kombineret klaptelefonen med deres smartphoneteknologi.

Send til en kollega

0.031