23948sdkhjf

Her er de bedste smartphones fra Samsung i 2020

Siden 1938 har Samsung eksisteret, og vi har gennem årene set, at virksomheden gang på gang tilpasser sig den verden, vi lever i.

I begyndelsen var målet at skabe en stor eksport til Kina, men i dag ser det helt anderledes ud. Samsung er nemlig én af verdens største it-virksomheder, og det er der god grund til. De har præsenteret et væld af forskellige smartphones inden for de seneste 10 år, og hvor alle modeller hele tiden bliver tilpasset på bedst mulig vis.

I denne artikel kan du læse mere om, hvilke smartphones du finder i den populære Samsung Galaxy-serie i dag. Vi fortæller dig mere om, hvilke modeller du bør holde øje med, og hvad de hver især kan.

En it-gigant med fart på
Siden lanceringen af den første smartphone, Samsung GT-l7500 Galaxy, blev det startskuddet for en æra for Samsung Galaxy. I dag finder du mange forskellige modeller inden for samme kategori, men her har Samsung særligt én til for øje. De vil gerne designe smartphones med plads til alle. Det betyder for dig, at der er stor forskel på priserne, men du kan altid være helt sikker på, at du får den høje kvalitet for pengene.

Samsung har haft fart på siden skiftet til det 21. århundrede. Allerede i 1999 kunne de præsentere verdens første mobiltelefon med MP3, og hvor 2006 bød på det første kamera med 10 MP. Siden 2009 er det gået stærkt, og sidste år var Samsung den første it-virksomhed til at præsentere verdens første 5G-mobil, nemlig Samsung Galaxy S10 5G.

De klassiske vindere
Ser vi nærmere på det store udvalg fra Samsung Galaxy-serien, er der noget at vælge imellem. Men der er nogle få favoritter, der altid falder i god jord hos alle brugerne. Vi kommer ikke uden om Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S20, der har været nogle af de bedst sælgende smartphones fra Samsung.

Her kan du få en fantastisk enhed i en prisklasse, der befinder sig på et middelmådigt niveau med en pris i omegnen af 6.000 kroner for S10 og 8.000 kr. for S20. Til gengæld kommer Samsung Galaxy S20 Ultra med verdens bedste kamera i en smartphone nogensinde. Med 108 MP og flere kameraer installeret på bagsiden får du en oplevelse udover det sædvanlige.

Nye tiltag fra Samsung
Foruden de mere klassiske modeller, der har været på markedet de seneste år, har 2020 budt på særligt to modeller, der er spændende. Først og fremmest er Samsung Galaxy A71 en stensikker konkurrent til modeller fra Huawei, idet du her får en smartphone til en billig pris.

Den nye model kommer med et professionelt bagkamera med fire linser samt hele 32 MP frontkamera. Derudover har den en kraftfuld processor, fantastisk lyd og meget andet, og du kan få det hele til 4.000 kroner. Dermed konkurrerer denne model både med Huawei og Apple, hvor sidstnævnte i år relancerer deres iPhone SE, der bliver en smule billigere end producentens tidligere modeller. Derfor er Samsung Galaxy A71 det helt ideelle valg, hvis du vil have kvalitet, design og et godt kamera for få penge.

Send til en kollega

0.031