23948sdkhjf

Tyverisikring af dit hjem og dine virksomhedslokaler

Er du en af de mange danskere, som har prøvet at komme hjem til et gennemrodet hus, efter at have været på ferie eller bare ikke har været hjemme en enkelt aften?

Eller kunne du tænke dig at tyverisikre dit hus, så du slipper for, at det bliver dig? Så kan du med fordel læse med her, hvor vi blandt andet guider dig rundt i nogle af de alarmsystemer, der er på markedet.

Et alarmsystem kan mindske risikoen for indbrud
Statistikken viser, at der i gennemsnit bliver begået tre indbrud i timen her i Danmark. Det er mange, og derfor er der også mange, der vælger at få opsat et alarmsystem, enten med eller uden videoovervågning, da det viser sig at have en rigtig god effekt.

Hos Verisure.dk fremgår det, at en kunde hos dem har intet mindre end 73% lavere risiko for indbrud, så det kan med andre ord næsten ikke betale sig at lade være.

Hvem er Verisure?
Verisure A/S er Nordens største alarmselskab, som har specialiseret sig inden for alarmløsninger på abonnement. De tilbyder løsninger til alle danske husstande, hvad enten du bor i lejlighed, hus, rækkehus eller driver erhverv. Derudover tilbyder de også løsninger til montering i både garager, skure og flere andre steder.

Verisure A/S er en del af Verisure Group, der hører under Securitas Direct, som er en svenskejet virksomhed. Verisure A/S har på verdensplan mere end 16.000 ansatte, og de tilbyder løsninger til hele 15 forskellige lande, herunder blandt andre:

  • Danmark
  • Norge
  • Sverige
  • Tyskland
  • Holland
  • Spanien
  • Frankrig
  • Italien
  • Portugal
  • Storbritannien

Læs mere om Verisure på Wikipedia.

Hvilke løsninger tilbyder de?
Som allerede nævnt tilbyder Verisure alarmløsninger på abonnement til både private husstande og erhvervslivet i Danmark såvel som i en række andre lande. Herhjemme tilbyder de en lang række af forskellige løsninger inden for alarmsystemer, så du har mulighed for at få lige præcis den løsning, der passer til dig og dine behov. Behovene til et alarmsystem varierer nemlig meget fra person til person og husstand til husstand.

Du har blandt andet mulighed for at vælge mellem tre forskellige pakker alt afhængigt af dine behov.

Grundpakken – Verisure Home
Grundpakken er en ideel løsning til den lille lejlighed, hvor der er få døre og vinduer.

Udvidet sikring – Verisure Home Plus
Denne pakke er særligt velegnet til mindre huse, hvor der er behov for en sikker alarmløsning.

Mest avancerede – Verisure Home Total
Verisure Home Total er den mest omfattende pakke inden for alarmsystemer, og pakken indeholder både udvidet indbruds- og brandsikring såvel som tågesikring.

Er du i tvivl om, hvilken af de tre forskellige løsninger, som vil passe bedst til lige netop dine behov og din boligtype, så er der heldigvis rigtig god hjælp at hente.

På Verisures hjemmeside kan du nemlig selv teste, hvilken af løsningerne der vil være den rette for dig. Det kan give dig et godt indblik i, hvilken løsning du bør vælge. Du har også altid mulighed for at tale med en af deres konsulenter, som kan hjælpe dig med at gennemgå din bolig og på baggrund heraf også vurdere, hvilken pakke der vil være den bedste løsning ud fra din boligtype og dine behov. Naboens løsning er ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig.

Kunne du tænke dig at blive opdateret med gode råd til indbrudssikring, eller ønsker du at få et indblik i hverdagen i Nordens førende alarmselskab? Gør som mange andre danskere og følg Verisure på Facebook. På denne måde kan du nemt holde dig opdateret omkring virksomheden.

Send til en kollega

0.063