23948sdkhjf

Indbrudssikring af mindre virksomheder

Driver du en mindre virksomhed, der for eksempel har adresse på din privatadresse, så er endnu vigtigere, at du sikrer hjemmet og virksomheden mod tyveri og indbrud.

Det kan for eksempel være, at du driver en tømrer- eller snedkerforretning, og at du har et værksted derhjemme, hvor du har mulighed for at opbevare materialer eller bygge snedkermøbler. Det kan også være, at du driver et IT-firma fra dit hjem, hvor du har et kontor med en stor mængde højteknologisk IT-udstyr, som kan være interessant for indbrudstyve.

Uanset hvilken mindre virksomhed du driver, er det altid en rigtig god idé at få foretaget grundig indbrudssikring af området, så du ikke risikerer at miste værktøj, udstyr og andre værdier. I denne artikel kan du blandt andet læse om, hvorfor du bør foretage indbrudssikring af mindre virksomheder, og hvordan du kan gøre det, uden at det behøver at koste dig en formue.

Fordelene ved indbrudssikring i af virksomhed i dit private hjem
Rigtig mange af de små danske virksomheder bliver drevet i private hjem. Det er der mange forskellige årsager til. For det første er der meget få omkostninger forbundet med at drive virksomhed hjemmefra, da man dermed slipper for at betale husleje for et lokale. Har man pladsen til det, kan det derfor være attraktivt at drive virksomhed hjemmefra.

Derudover er det praktisk at drive virksomhed hjemmefra, især hvis man i forvejen har pladsen i boligen til det. Mange glemmer dog at tage højde for, at de typisk har værdier i deres hjemmekontor, som kan være interessante for indbrudstyve. Ofte er der dyrt computerudstyr, og i løbet af de seneste år er det blevet attraktivt for indbrudstyve at stjæle håndværkernes værktøj. Derfor kan det godt betale sig at investere i indbrudssikring af dit hjem og virksomhed.

På den måde beskytter du både dine private ejendele mod indbrud, men du beskytter samtidig også virksomhedens ejendele.

Vælg den rette form for indbrudssikring
Der findes flere forskellige metoder at indbrudssikre et hus på. Du kan for eksempel opsætte en alarm, som du kan supplere med videoovervågning, enten udendørs, indendørs eller begge steder.

Hvad der er den rette løsning for dig og din virksomhed afhænger blandt andet af, hvor mange af virksomhedens værdier du har i din bolig, og hvor udsat dit boligkvarter er i forhold til indbrud. Det forholder sig nemlig sådan, at der er stor forskel på, hvor man bor henne i landet i forhold til indbrudsraten, og der kan også være lokale forskelle i de enkelte byer.

Som nævnt kan indbrudssikring indebære mange forskellige løsninger. Det kan for eksempel være:

  • Fotosensorer
  • Røgalarm
  • Alarmsystem
  • Alarmskilte
  • Videoovervågning
  • Døgnbemandet vagtservice
  • Overfaldsalarm

Hos de fleste alarmselskaber er der mulighed for at vælge mellem flere forskellige pakker, så du på den måde kan få den helt rigtige løsning, der passer til dine behov, din boligform, din virksomhed og ikke mindst til dit budget. Derudover kan det være en god idé at gennemgå dine forskellige behov med en konsulent fra den pågældende virksomhed, da du således vil kunne få kompetent rådgivning og vejledning i forhold til valget mellem de forskellige løsninger. Det er jo dem, der er eksperterne.

Send til en kollega

0.015