23948sdkhjf

Alt hvad du behøver i din håndtaske

De fleste piger eller kvinder har en håndtaske, som de har med sig uanset om det er i skole, på arbejde, i byen, til koncert eller andre steder.

Hvis du lige har købt en taske, eller endnu ikke helt har fundet ud af, hvilke ting du har brug for i din taske, så læs med her. Her får du nemlig en liste over, hvad for nogle genstande du med fordel kan have liggende i din håndtaske. Du kan ikke overleve på en øde ø med disse råd, men du kan i hvert fald klare rigtig mange situationer, hvis du husker at putte de her ting i tasken. 

Se listen her
1. Dårlig hår-dag eller ej - det er altid en god idé at have en hårbørste liggende i din taske. Det kan specielt også være gavnligt, hvis du cykler til og fra arbejde eller skole, hvor vejret ikke altid er til fordel for din frisure.
2. Du bør også en have en læbepomade med i tasken. Det er altid til at vide, hvornår du får brug for at fugte læberne lidt ekstra...
3. Din personlige nøgleringe. Her er alle dine vigtige nøgler selvfølgelig samlet, så du aldrig skal gå hjem fordi din cykelnøgle er væk, og så du aldrig skal vente udenfor en hel eftermiddag til din kæreste kommer hjem, fordi du har smidt husnøglen væk.
4. Det er altid en god idé med en pakke tyggegummi. På den måde skal du ikke bekymre dig, om din chef kan lugte den makrelmad du spiste til frokost, imens I sidder til et vigtigt møde.
5. Du ved aldrig hvilke situationer du kan ende i i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt, at du altid har din pung med. Den vil kunne redde dig i mange situationer.

Send til en kollega

0.031