23948sdkhjf

Find det, du står og mangler

Hvis du har gang i et byggeprojekt, så er det let at overse selv de mindste ting.

Derfor kan du trygt gå i Harald Nyborg, hvis du mangler alt fra regnvandsbeholdere til rundsave. Man ved aldrig, hvad man kan stå og mangle med kort varsel, men så er det godt, Harald Nyborg står klar til at hjælpe dig. 

Tilbehør til en regnvejrsdag
Har du gang i et byggeprojekt, om det er professionelt eller privat, så er det let lidt at stå og mangle alle småting. En byge kan hurtigt gøre livet surt, særligt hvis al regnvandet samler sig i store pytter rundt omkring på byggepladsen. 

Hos Harald Nyborg kan du finde en regnvandsbeholder, der passer lige til dine behov. De findes både i store og små udgaver med plads op til hele 240 liter regnvand. Så slipper du for at sjoske rundt i alt for meget mudder, og du sparer du selv og dine medarbejdere for en masse besvær.    

Du finder også en masse forskelligt tilbehør som aftapningshaner, slanger og nedløbsventiler. Du kan endda købe en regnvejrspumpe, hvis det står slemt til. 

Hvis du har en have, du holder af, kan du endda bruge regnvandet til at vande bevoksning og planter. Så slipper du for at bruge en masse vand på det, og særligt på de regnfulde somre er der penge at spare med en regnvandsbeholder. 

Find al slags værktøj
Hvis du er træt af at have rundsave på albuerne, kan du også finde rundsave til andre formål hos Harald Nyborg. Der er bordsave og rundsave til nogle af de billigste priser på markedet. De fås i alle specifikationer, så uanset hvilket træ du står med, så kan du være sikker på at finde en rundsav til at klare jobbet for dig. 

Der er som altid også gode tilbud på klinger og skinner, så står du og mangler reservedele til byggepladsen, så kan du altid finde det her. Man ved aldrig, hvornår man får brug for en ekstra klinge til rundsaven og med Harald Nyborg behøver du aldrig stå og mangle noget igen. 

Hos Harald Nyborg kan du finde al slags værktøj til byggepladsen både ude og hjemme. Der er det hele inden for maling, el og belysning. Har du gang i et byggeprojekt derhjemme, men ved stadig ikke helt, hvor du skal starte, og hvad du skal købe? Så kan du med god samvittighed tage i Harald Nyborg, hvor fagfolk vil stå klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål inden for byg. 

Du kan også høre mere om, hvad de tilbyder til haven og boligen. Alt fra havemøbler til husholdning og boligartikler og diverse. Harald Nyborg har det hele, så du aldrig skal mangle noget igen.

Send til en kollega

0.016