23948sdkhjf

Derfor bør du investere i en GPS tracker

Mange virksomheder og private kan drage nytte af GPS udstyr, både i form af en øget sikkerhed og bedre brug af din tid.

Særligt i transportbranchen er der en øget efterspørgsel på enheder der kan gøre det lettere at holde styr på flåden, men også at gøre det lettere at indsamle vigtig dokumentation. 

Den øgede efterspørgsel betyder også at markedet er eksploderet, og det har resulteret i, at det for manges vedkommende kan være svært at finde ud af hvilken løsning der passer bedst til virksomheden. Her vil vi komme ind på nogle af de områder der ofte fylder meget hos virksomhederne, og hvordan du finder den perfekte mini gps tracker 

Spar tid med en effektiv GPS tracker
At udfylde kørejournaler og notere øvrige informationer om turene, er for manges vedkommende en ekstremt tidskrævende del af dagligdagen. Uanset om der er tale om et transportfirma, en taxavognmand eller noget helt tredje, er der gode chancer for at du er pålagt at dokumentere din kørsel i en eller anden form. 

Ved at effektivisere denne proces, får du frigivet vigtige ressourcer i din virksomhed. Med en automatisk tracker slipper dine chauffører for at skulle bruge tid på administrative opgaver, og kan i stedet fokusere på at tilføre virksomheden værdi. Samtidig sikrer du også at det bliver gjort korrekt, og at det altid er nemt at finde dataen igen.

Brug data til at optimere ruterne
Har du styr på om dine biler kører så effektivt som muligt? Én ting er selvfølgelig at gå efter den korteste rute – men er du sikker på at det er hurtigere? Eller at der er mindre trafik? Eller at strækningen er mere brændstoføkonomisk? 

Ruteoptimering er en kompleks affære, og for manges vedkommende er det nok optimistisk at tro, at man kan tackle opgaven selv. Med nogle GPS trackere har du mulighed for at optimere de forskellige ruter dine chauffører kører. Du vil kunne se på flere parametre – eksempelvis tidsforbrug kontra brændstof – og på denne måde kan du selv vurdere hvad der er vigtigst for jeres virksomhed. 

En optimering af jeres ruter er en af de mest direkte veje til at styrke bundlinjen i din virksomhed. Her kan du spare på omkostningerne – uden at det går ud over kerneforretningen i virksomheden. Sagt med andre ord, er det i virkeligheden bare penge der ligger på gulvet – og venter på at blive samlet op. 

Pas på flåden
For manges vedkommende er vores køretøjer selve livsnerven i forretningen. Hvis en bil bliver stjålet, kan det være katastrofalt for din virksomhed. Det værste er næsten ikke engang køretøjets værdi, men snarere de problemer det skaber. Forsinkede leverancer der belaster et ellers loyalt kundeforhold. Timevis af samtaler med forsikringsselskaber og myndigheder. Tid der skal bruges på at bestille nye varer hjem. Lyder noget af det bekendt? 

Med en GPS tracker kan du spore dit køretøj, og se dets nøjagtige placering døgnet rundt. På denne måde kan du hurtigt få dit køretøj tilbage – inklusiv lasten. Således kan du minimere mange af problemerne ved tyveri. Måske kan du nå at redde leveringen, så du kan gøre din kunde tilfreds. Måske er du endda så heldig at køretøjet er uskadt når du finder det, så du helt slipper for at inddrage forsikringen. 

GPS tracking af dine køretøjer kan hjælpe din virksomhed på mange fronter, og nærmest uanset dit behov, vil det give mening at få opsat en effektiv tracking. Og med så stort et marked, er det blevet lettere end nogensinde før, at finde en løsning der passer til lige præcis dig – uden at du behøver betale en formue for at implementere og vedligeholde det. 

Send til en kollega

0.031