23948sdkhjf

Droner gør oplevelsen Dét federe og kvaliteten Dét bedre

Drømmer du om at bruge en drone til dit næste kreative projekt, så er der lige nogle grundlæggende ting du skal være opmærksom på.

Hel basalt, skal du skaffe dig en drone og en tilladelse/bevis, alt efter dit projekts omfang. Du kan læse om mange gode bud på, hvordan du kan bruge din drone, til flere fremtidige projekter, end blot det du har i tankerne.

Godkendelse til at flyve med drone
I Danmark har vi nogle af de mest restriktive regler i Europa. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig godt ind i reglerne inde du sender din drone i luften. I Danmark skelnes der imellem de to forskellige regelsæt: Hobbydroneflyvning og professionel droneflyvning.

Hobbyflyvning betyder meget kort, at det er uden for bymæssigt område. Her skal man have et dronetegn, hvis man ønsker at flyve med sin drone i dansk luftrum. Det er gratis og tager blot 5 minutter. Dronetegnet er blot en formalitet, som du skal igennem før, du må sende din drone i luften på hobbyplan uden for byen.

Professionel droneflyvning kræver, at du har et dronebevis. Dronebeviset giver dig mulighed for professionel flyvning med flere muligheder for flyvning i bymæssige områder, tættere på lufthavne og tættere på mennesker. For at kvalificere dig til at flyve professionelt, skal du tage et dronebevis, der opnås gennem et 2-3 dages kursus afhængigt af startvægten på din drone.

Det er vigtigt man kan skelne imellem dronetegn og dronebevis. 

Droner er perfekte til forskellige brancher
Droner er perfekte til at give en præsentabel video eller billede, fra vinkler og med effekter, som med andet udstyr ikke kan lade sig gøre. Man kan bruge droner og deres kamera på mange fede måder og der er efterhånden mange kreative eksempler at finde på internettet.

Blandt andet kan det gøre en stor forskel for ejendomsmæglere at lave en videopræsentation af den bolig, de skal til at sælge. Det giver potentielle købere en bedre mulighed for rent faktisk at danne et realistisk syn på, hvordan boligen ser ud, hvilket er med til at gøre dem mere interesserede.

Samtidig kan en bryllupsfotograf tilbyde et helt unikt produkt ved at tilbyde at sammensætte en video fra selve brylluppet til det nygifte par – det er en helt unik måde at fange stemningen fra brylluppet på. Det samme gør sig gældende for mange andre brancher.

Til begge dele er det en god idé at bruge en drone, da den kan fange helt unikke vinkler til videoen fra luften. En Mavic Air 2 drone fra DJI er en rigtig god løsning til mange professionelle.

Fodboldkampen kan optages fra luften eller du kan tage den med på ferie, for at filme flot natur og gemme gode oplevelser.

Send til en kollega

0.015