23948sdkhjf

Guide til indretning af drengeværelset

Et værelse, uanset om det er til en pige eller en dreng, om det er til små børn, til den store teenager eller til den universitetsstuderende, er det en svær proces, da forskellige krav og ønsker skal opfyldes.

Denne artikel vil fokusere på de lidt ældre drenge, som begynder at have en mening og en identitet, som indretningen af hjemmet skal afspejle. Derfor bliver identitet også nøgleordet for denne guide - hvordan kan man bedst muligt afspejle individualisme og identitet i sit drengeværelse, det kan du forhåbentlig få svar på længere nede. 

Første skridt i processen - det basale 
Alle hjem har brug for det basale møblement, som seng, skrivebord, tøjstativ eller skab og hylder. Disse remedier er med til at gøre dit hjem beboeligt, da de gør at din hverdag kan fungere. Det er ofte svært at få sin identitet og sætte et præg på hjemme personlig igennem disse, men et godt bud kunne være møbler fra woud, som gennem deres minimalistiske udtryk er med til at fungere som holdspiller for resten af din indretning. Du kan se det som 10’eren på fodboldbanen, der assisterer 9’eren, der scorer alle målene. Lad det basale være rammen for resten af din mere personlige indretning. 

Derudover, hvis du ønsker en mere speciel stil på væggene kan det være runde spejle fra AYTM, som kan være med til at pynte og sikre, at du ser skarp ud hver gang.  

Hav et personligt tema eller inspiration i mente, når du handler ind til hjemmet 
En måde man nemt kan gøre det personligt og have din identitet med i hele processen er ved at have et personlig tema i hovedet, når man handler ind til hjemmet. Hvis du er til gangsterfilm i 1930’erne hvor mahogniborde og det mørke interiør er lige dig, så handl ud fra det. Hvis du er mere til hip-hop albums og rap musik, kan det være at øjet for Supreme og andet hype inventar er din måde at indrette hjemmet på. 

Genbrugsfund er også en form for identitet
En anden måde, du kan tilføre sjæl og identitet til dit hjem på er ved at finde genbrugsting. Genbrugsting har den fordel, at det ofte er meget billigere end nyt, og det behøver ikke fejle noget som helst. 

Genbrug har en charme til sig og en fornemmelse, som få nye ting har, da det har været i brug af andre. Det er der mange som finder ikke-interessant, men det er en måde hvorpå man billigt kan finde anderledes og gode ting til din bolig på. Vintage er det nye sort, og det er godt for miljøet.

Send til en kollega

0.031