23948sdkhjf

Indret med miljøvenlige løsninger i haven

I disse dage er der god grund til at tænke miljøvenlige løsninger ind i stort set alle aspekter af vores dagligdag.

Det er med god grund, at vi er nødt til at passe bedre på vores natur, og heldigvis dukker der flere og flere miljøvenlige alternativer op til nogle af de ting, vi forbruger. De færreste tænker over, hvor meget CO2 de udleder i løbet af en dag, men med det forøget fokus på vores planet og vores ansvar for at passe på den, så er flere og flere begyndt at tænke over, hvordan de i dagligdagen kan spare på udledningen af CO2.

Bæredygtige løsninger i hverdagen
Det seneste år er vi blevet gjort særligt opmærksomme på, at vi skal passe bedre på miljøet for at skåne vores planet. Miljøet forandrer sig pga. Mennesket levemåde, og derfor er det af stor betydning, at vi begynder at ændre vores måde at tænke forbrug.
Heldigvis bliver det lettere og lettere at være miljøbevidst med alle de miljøvenlige alternativer, der begynder at dukke op rundt omkring. Alt lige miljøvenlige vatrondeller til miljøvenlige biler. I stort set alle aspekter af vores dagligdag, vil det snart være muligt at vælge miljøvenlige alternativer, derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at vi tænker i miljøvenlige baner, når vi eksempelvis skal indrette haven eller boligen.

Energivenlig belysning i haven
Der findes mange måder, hvorpå man kan vise større hensyn til miljøet i dagligdagen. Gode råd såsom ikke at have unødvendigt lys tændt, at medbringe en genbrugelige bærepose i supermarkedet og at sortere vores affald er blot nogle af de mange små hverdags-handlinger, som kan gøre en forskel for mængden af CO2, vi udleder.

Særligt skal vi tænke over den energi, vi bruger, og her er der oftest meget at spare. I et teknologisk samfund som vores, så udledes der automatisk meget energi, men også på dette område er der tænkt i alternative løsninger som eksempelvis solcelle-energi.

Hvis din sommer byder på et indretningsprojekt i haven, så er der heldigvis rig mulighed for at tænke i energivenlige løsninger. Et godt sted at starte er med belysningen i haven. Her er der nemlig masser af energi at spare, hvis man tænker i energivenlige løsninger såsom solcellelamper. Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af solcellelamper i alle størrelser og former. Solcellelamper kræver ikke strøm, da de er drevet af solenergi. Derudover findes der mange hyggelige lamper, som sagtens kan pryde din have eller indkørsel, samtidig med at du kan varme dig ved tanken om, at de er energivenlige.

Alt til hus og have
Når nu du er i gang med at indrette haven, så har Harald Nyborg et stort udvalg af løsninger til både hus og haven. Hvis du også er en af dem, der elsker at bruge mange timer i haven, når vejret er godt, så er der rig mulighed for at indrette en hyggelig have med Harald Nyborgs store udvalg af have-varer. Hvis du længe har gået og drømt om en indhegnet have, hvor hunden kan løbe frit, og hvor du ikke skal begynde dig om, at børnene kravler videre ind til naboen, så har Harald Nyborg løsningen. Med et havehegn kan du få indhegnet din have, så dyrene og børnene ikke kan rende ud.
Et havehegn er en oplagt måde at få indhegnet haven, så det også er tydeligt for andre, hvor grænsen går. Med et havehegn kan du frit lukke hunden ud i haven, uden at skulle bekymre dig om at hunden løber væk. Når haven er hegnet ind, så kan du nyde en indhegnet have, hvor både børn og hunde kan bevæge sig frit, uden at du skal holde øje med dem hele tiden.

 

Send til en kollega

0.078