23948sdkhjf

Service og rådgivning er nøglen i stålbranchen

Hvad er vigtigt for jeres virksomhed, når I leder efter en stålgrossist som I skal bruge til jeres næste projekt? Er det kun materialet og prisen? Eller er service og rådgivning en ligeså stor faktor, når I står overfor beslutningen?

Vigtigheden i at vælge de rigtige produkter og materialer til ens projekt er selvsagt stor. Der er mange faktorer, der spiller ind, når beslutningen skal tages. Dog er der hjælp at hente hos en stor aktør i stålbranchen, der både tilbyder produkter og materialer af god kvalitet, yder service og rådgivning, men også vil opbevare stål for deres kunder, indtil de skal bruge det.

Den store aktør er Jørgensen & Utoft A/S og de har gennem deres samarbejdspartner, Ib Andresen Industri, et stålservicecenter, der imødekommer alt fra rådgivning og sparring til opbevaring af kundens stål. Med udgangspunkt i faglighed og personlig betjening opnår du som kunde rådgivning og styring af kvalitet, logistik og lager, der vil frigive tid, så der kan fokusere på andre områder af projektet, og med rolighed læne sig tilbage og lade virksomheden stå for alle aspekter projektets stål. 

Håndtering af lager og logistik har aldrig været nemmere

Rent praktisk opbevarer Jørgensen & Utoft A/S stålmaterialer og plader enten på deres eget lager eller ved stålservicecentret, hvor alt coil bliver opbevaret. Dermed kan kunden opbevare den mængde materiale, som der er behov for uden tænke over pladsbehovet. Med virksomhedens store kendskab til markedet, sikrer de altid materialer til konkurrencedygtige priser. Samtidig muliggør virksomheden, at man altid kan vurdere sit behov for materiale, og nårsomhelst ændre i materialeflowet.

Jørgensen & Utoft fjerner usikkerheden omkring varetilgængelighed og afhængigheden af stålværker, der har rigtig lange og usikre leveringstider. Jørgensen & Utoft A/S udbyder desuden et standardprogram af standardplader, der kan leveres fra dag til dag, men skræddersyr gerne løsninger, hvor der produceres formater og bånd efter kundens ønske, så uanset ønske og behov kan de løse dit spalte- eller klippebehov.

Jørgensen & Utoft A/S tilbyder sine kunder en stor variation af produkter med over 400 forskellige slags coilformater, der findes i over 30 forskellige kvaliteter, som altid er på lager. Disse opbevares hos stålservicecenteret, så kunderne aldrig selv skal døje med manglende opbevaringsplads. 

Send til en kollega

0.032