23948sdkhjf

Vælg naturskifer, når kun det bedste er godt nok

Står du og skal have lagt nyt tag på dit hus? Og er du i tvivl om, hvilken tagbelægning du skal vælge?

Du kan bare slå koldt vand i blodet, for vi er her for at hjælpe dig. I artiklen her kan du læse mere om naturskifer, samt hvorfor det er en solid løsning til lige præcis dit tag.

Hvorfor er naturskifer et godt valg som nyt tag?
Naturskifer er en meget populær tagløsning. Både private og virksomheder vælger at gå med et tag i naturskifer, fordi der er så mange fordele ved netop den løsning. 

Et tag i naturskifer er blandt andet: 
Yderst holdbart – tagstenene har en holdbarhed på over 100 år
En bæredygtig og klimavenlig løsning, der samtidig er vedligeholdelsesfri
Et naturprodukt, som ikke indeholder skadelige stoffer 
Flot og moderne i sit udtryk, hvilket passer til langt de fleste byggerier

Der er masser af fordele ved naturskifer, men det er til gengæld ikke en nem opgave at montere. Derfor anbefales det altid, at du vælger en dygtig håndværker til opgaven. 

Vælger du den forkerte, kan det hurtigt komme til at koste dig dyrt. Det er derfor en god ide, hvis du vælger din leverandør med omhu. 

Diffusionsåbne undertag er en populær løsning - af mange årsager
Men der er masser af ting, du skal tage stilling til, når det kommer til dit tag. Det kan også være, du har fundet frem til, at det er husets undertag, der skal have en kærlig hånd? Hvis det er tilfældet, er der ligeledes en række overvejelser, du bør gøre dig. 

Vil du eksempelvis have et fast undertag, der består af plader? Eller er det i stedet bedre med en undertagsdug? Den sidstnævnte mulighed vil ofte være den billigste løsning. 

Vælger du at gå med en undertagsdug, skal du desuden vælge, om du ønsker: 

Diffusionstætte undertag
Diffusionsåbne undertag

Det er særligt diffusionsåbne undertag, der anvendes. Det skyldes især, at det ved diffusionsåbne undertag ikke er nødvendigt, at der er lavet ventilation i selve tagkonstruktionen. 

Har du diffusionsåbne undertag, behøver du med andre ord ikke at bekymre dig for, om ventilationen i tagkonstruktionen kan klare vanddampe, der opstår badeværelset, eller om osen fra emhætten i køkkenet forsvinder. Det diffusionsåbne undertag klarer det hele for dig. 

Send til en kollega

0.032