23948sdkhjf

Sådan skaber du et godt indeklima med et Genvex anlæg

Vil du gerne sikre dig, at der er et godt indeklima hjemme hos dig?

Og vil du gerne være sikker på, at din bolig er bedst muligt rustet til ikke at udvikle skimmelsvamp eller andre fugtproblemer? Med et Genvex anlæg kan du slå to fluer med et smæk. Du kan nemlig både gøre dig selv og din bolig en tjeneste. 

Læs med her i artiklen, og bliv klogere på, hvad der er af fordele ved at investere i et klassisk ventilationsanlæg – eksempelvis et Genvex anlæg.

Et varme genvindingsanlæg forbedrer indeklimaet markant
Med et varme genvindingsanlæg bliver luften i din bolig hele tiden skiftet ud med ny frisk luft. Det svarer til, at du er ekstremt flittig til at lufte ud, og at den dårlige luft knap nok når at opholde sig i din bolig, før den bliver skiftet ud med ren og frisk luft.

Husk på, at du hele tiden forurener luften i din bolig, når du opholder dig hjemme. Tager du et bad, tænder du for ovnen, eller sætter du gang i emhætten, forurener du hele tiden luften i din bolig. Får du monteret et Genvex anlæg, behøver du end ikke at skænke det en tanke.

Ventilationsanlægget kører helt af sig selv og sørger for, at du hele tiden indånder ren og frisk luft, når du opholder dig i din bolig. 

Du kan holde skimmelsvamp og fugt fra døren
I og med at den dårlige eller forurenede luft i din bolig hele tiden bliver skiftet ud, når du har fået monteret et varme genvindingsanlæg, forsvinder stort set al den fugt, der er i luften, også. Skimmelsvamp har brug for fugtige omgivelser, og er der et minimalt indhold af fugt i luften, har den frygtede skimmelsvamp meget svære vækstbetingelser. 

Ikke kun fugten bliver trukket ud af luften. Det samme gør sig gældende med støv og pollen. De former for partikler ryger også ud med den forurenede luft, mens der strømmer ny frisk luft ind i din bolig.

Du kan spare penge på din varmeregning
Får du installeret et varme genvindingsanlæg, vil du kunne opnå en stor besparelse på din varmeregning. Der er tale om en energibesparende løsning, der er god for både din pengepung og for miljøet. 

Med et Genvex anlæg får du en billig ventilationsløsning, der gavner dig og din familie samt din bolig. Skal det være slut med et dårligt indeklima, er det bare med at få ringet til en montør, der kan installere varme genvindingsanlægget hjemme hos dig.

Send til en kollega

0.031