23948sdkhjf

Tre gode råd til at få den bedste ægtepagt

Det er ikke altid lige nemt at skulle sige til sin partner, at man gerne vil have en ægtepagt, uden at man ubevidst kan give udtryk for, at forholdet er ved at tage sin ende.

Derfor er det vigtigt, at når du og din partner skal udarbejde en ægtepagt, at i gør det sammen. Dette kan ske på flere forskellige måder, men for at du og din partner kan undgå de største faldgruber, får du her tre gode råd til, hvordan i kommer bedst i mål med processen.

Tal ærligt sammen uden forstyrrelser
Når det er blevet tid til at tale sammen om en ægtepagt, så er det vigtigt, at du og din partner tager jer tiden til at tale sammen uden forstyrrelser. På denne måde sikrer I, at der er den bedste ro omkring jer, når i skal tale om svære emner, når det kommer til at dele jeres ting og jeres aktiver. Har I børn, kan det være en god ide at få dem passet den dag, hvor i gerne vil tale om disse ting, og er dette ikke en mulighed, så kan det være en god ide at tage et andet fredfyldt sted hen. 

Vær opmærksom på, at ægtepagter både kan oprettes med særeje og som ægtepagter til deling af pensioner. Når der oprettes ægtepagt med særeje, så deles intet af særejet ved skilsmisse. Oprettes der ægtepagt til deling af pension, så deles pensionerne, hvis I bliver skilt.

Ærlighed frem for alt
Når du skal tale med din ægtefælle eller din partner og en ægtepagt, så er det vigtigt, at du taler ærligt. Dette sikrer dig, at du ikke lægger fingre imellem, når det kommer til dine behov og dine krav. Men husk også på at blot, fordi du skal være ærlig, betyder det ikke, at du skal være lukket af for din partners behov. Det er blot vigtigt, at du ikke holder dine behov tilbage for at undgå konfrontationer. Husk også på, at det kan være en god ide at se situationen gennem din partners øjne. Dette kan hjælpe på flere typer af konfrontationer.

Den tredje part
Vil i gerne have den bedste ægtepagt, så kan det være en god ide at finde en service, som kan give jer vejledning fra en tredjepart. Dette sikrer, at der er en udefrakommende til at give sit sind med i processen, så I ikke kommer til at sige ting, som I ikke mener, og som kan trække jer tilbage fra større konfrontationer. Her er det en god ide at tjekke markedet for forskellige juridiske vejledere, som kan hjælpe med netop jeres situation, så i kan komme godt i mål med jeres ægtepagt. 

Der findes mange udbydere af ægtepagter, og I kan både få hjælp online, pr. telefon og ved fysisk fremmøde. Vælger I at benytte en onlineudbyder, så er det ofte det billigste. Her “taler” I med juridisk software, der guider Jer gennem oprettelsen af dokumentet. Mange onlineudbydere tilbyder ligeledes telefonisk hjælp, hvis I har spørgsmål. Dette er absolut den billigste og hurtigste måde at oprette dokumentet på, og det passer mange danskere at gøre således. Alternativ kan I booke et møde hos en advokat, hvor I møder fysisk op. Dette er en langsommere og dyrere proces, men det kan ske, at dette passer bedre til Jer. Vælg den løsning, som I finder den rette!

Send til en kollega

0.031