23948sdkhjf

Et alternativ til den traditionelle firmabil

Driver du et byggefirma eller en håndværkervirksomhed, så ved du helt sikkert også, hvor vigtigt det er at have det rette værktøj og det rigtige udstyr.

Det er en vigtig forudsætning for, at du og dine ansatte kan udføre jeres arbejde ordentligt og både hurtigt og effektivt.

Det samme gør sig gældende for den firmabil, du har til rådighed i virksomheden. Er den for stor, er den besværlig at parkere ude hos kunderne, samtidig med at den optager for meget plads. Er den omvendt for lille, er der ikke plads til alle materialer og det forskellige værktøj, som skal bruges til hver enkelt opgave, og det er nødvendigt at køre flere gange. Det er tidskrævende og ikke rentabelt for virksomheden.

Derfor kan du her i denne artikel blive inspireret til, hvordan du kan få en fleksibel løsning, når det kommer til din firmabil. Med en autotrailer får du nemlig langt større fleksibilitet, når du skal køre ud til de forskellige opgaver.

En fleksibel løsning tilpasset din opgave
En af de helt store fordele ved at investere i en autotrailer er, at du først og fremmest ikke behøver så stor en firmabil, og samtidig er det en meget fleksibel løsning, som du kan tilpasse afhængigt af din konkrete opgave.

Skal du for eksempel hjem til en kunde til en besigtigelse for at afgive et tilbud på en opgave, behøver du ikke en stor firmabil fyldt med materialer og værktøj. I så fald kan du nøjes med en helt almindelig størrelse bil, som er meget lettere at parkere, og som samtidig også kører meget længere på literen end pickuppen eller varevognen.

Når du så efterfølgende skal ud til kunden for at løse opgaven, kan du bare hægte traileren på, og på den måde kan du få plads til alle dine materialer og dit værktøj.

Det er i særdeleshed også en stor fordel for dig, der har behov for at fragte maskiner ud til opgaverne, da de ikke vil kunne være inde i en almindelig firmabil. Med en autotrailer kører du blot maskinen op på ladet, og så er du klar til at tage ud til kunden.

Hvem kan med fordel investere i en autotrailer?
Nedenfor kan du finde en oversigt over brancher, hvor en trailer er en fordelagtig løsning som et alternativ til den klassiske varevogn eller pickup-truck:

· Anlægsgartnere
· Entreprenører
· Tømrere
· Gulvlæggere
· Maskinforhandlere
· Byggefirmaer.

Samtidig koster en trailer ikke ret meget sammenlignet med en helt ny firmabil, så hvis du har behov for mere plads i din firmabil, og alternativet er at købe en ny bil, kan det være en billig investering at købe en trailer til bilen i stedet for.

Send til en kollega

0.031