23948sdkhjf

Vælg den rette køleordning til din restaurant

Driver du restaurant, og er du i tvivl om, hvorvidt din nuværende køleløsning er den bedst mulige for en optimal drift?

I denne artikel har vi samlet en række forslag til, hvordan du kan forbedre og optimere din køleordning.

Invester i et ordentligt kølerum
Hvis du ikke allerede har et kølerum, så vil det med al sandsynlighed kunne betale sig for dig at investere i et. Et kølerum er i grove træk ”bare” et meget stort køleskab, som du og dine ansatte kan gå ind i, men det vil gøre det nemt for dig at få plads til alle dine fødevarer, og samtidig vil det også være nemmere at holde styr på, hvilke fødevarer der skal bruges hvornår.

Hygiejne i et køkken er noget af det absolut vigtigste, og i den forbindelse gælder det også om at have styr på fødevarerne. De skal opbevares ved de rette temperaturer, og ferskt og tilberedt kød må ikke opbevares sammen. Det er noget, som enhver restauratør skal vide, men på grund af manglende plads er det ikke alle steder, hvor det er muligt. Alt dette kan du meget bedre holde styr på i et stort kølerum med masser af plads end i et almindeligt køleskab.

Som tillæg til et kølerum kan du også investere i et fryserum, som giver dig de samme fordele bare i forbindelse med fryseren i stedet for køleskabet.

Fordelene ved et kølerum
Som nævnt er der rigtig mange fordele ved at investere i et kølerum, såfremt du driver en restaurant, en café eller lignende. Blandt disse mange fordele kan nævnes:

· Du får mere plads til opbevaring af fødevarer
· Du kan bedre holde styr på fødevarerne og udløbsdatoerne
· Du kan sikre en korrekt opbevaring.

Et kølerum skal som udgangspunkt bruge en stor mængde strøm, men der findes i dag et stort udvalg af energirigtige anlæg, og på sigt vil det dermed godt kunne betale sig, især hvis dit nuværende køleskab er gammelt og ikke særligt energirigtigt.

Vælg den rette løsning til dine behov
Der findes utrolig mange forskellige løsninger, når det kommer til kølerum. Du får ikke bare en standardløsning, men i stedet har du mulighed for at få skræddersyet en løsning, der er tilpasset lige netop din restaurant, dine ønsker og ikke mindst dit budget. Hvis du vil have professionel hjælp, kan du kontakte firmaet Dansk Køl og Klima ApS.

Der er for eksempel stor forskel på, hvor meget plads de forskellige restauranter har til et kølerum, ligesom der også er stor forskel på, hvilket behov de hver især har til den konkrete indretning af rummet. Det kan derfor altid godt betale sig at vælge en leverandør, der tilbyder en skræddersyet løsning frem for en standardiseret løsning.

Send til en kollega

0.031