23948sdkhjf

Hold indbrudstyvene væk med et alarmsystem

Danmark er generelt et meget sikkert sted at bo, men det sker alligevel alt for ofte, at ubudne gæster får listet sig ind i danske hjem.

Hvis man ser på antallet af indbyggere, er Danmark det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud pr. indbygger i private hjem.

I 2019 blev der begået 24.553 indbrud i danske hjem. Og selv om antallet af indbrud faktisk er faldet, så er det stadig noget, der sker langt oftere end det bør

Det er aldrig sjovt at komme hjem til et hus, en lejlighed eller et værksted og opdage, at der har været tyve på spil. Men med det rette alarmsystem kan du sikre dit hjem, så du altid ved, hvem der er til stede, og om der skulle være ubudne gæster iblandt.

Hos Verisure finder du flere forskellige typer af alarmsystemer, som både egner sig til private og erhverv.  Er du nysgerrig på, hvad du kan forvente af systemerne, eller har du lyst til at møde dem, der sørger for at du kan føle sig sikker, kan du blandt andet læse om Verisure på LinkedIn

Flest indbrud i hovedstadsområdet
24.533 indbrud er rigtigt mange indbrud på et enkelt år. Faktisk betyder det, at der i 2019 i gennemsnit blev begået 3 indbrud i timen i private hjem rundt omkring i det danske land. Man skal ikke tænke særligt længe over det tal, for at konkludere, at det tal må kunne sænkes.

Det er ikke overraskende, at det er i de største byer, at der bliver begået flest indbrud. Nogle kommuner er dog mere udsatte end andre, og det er især i hovedstadsområdet, at den er gal.

For hvor landsgennemsnittet er 42 indbrud per 10.000 indbyggere, ligger tallene langt højere i flere af de sjællandske kommuner. Værst står det til i Hørsholm, Rudersdal og Dragør kommune, hvor tallene er helt oppe på hhv. 105, 103 og 103 indbrud per 10.000 indbyggere. Også i Gentofte er Gladsaxe er borgerne mere udsatte, og her er tallene oppe på henholdsvis 88 og 83 indbrud per 10.000 indbyggere.

Der er altså mere end dobbelt så mange indbrud i de fire mest sårbare kommuner, og næsten dobbelt så mange i den femte mest udsatte kommune. 

Et intelligent alarmsystem
Desværre er mange danske hjem ikke sikret godt nok, modsat mange af hjemmene i vores nabolande, og det gør det alt for nemt for tyvene at snige sig ind i vores hjem, når vi er på arbejde eller ferie.

Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan sikre sit hjem mod indbrud, men blandt de mest optimale løsninger er alarmsystemer. Verisure er nordens største alarmselskab, og derfor også et selskab, der ved præcis hvad de har med at gøre.

Verisure tilbyder både store og små alarmsystemer, som alle gør brug af intelligente teknologier og inkluderer blandt andet videokameraer, sensorer og vibrationsdetektorer.

Det er også det eneste selskab i Danmark, der har en betjeningsportal, hvor du ikke bare kan følge de forskellige teknologiske sikkerhedskomponenter, men også have direkte kontakt med alarmcentralen, som kan se og tale med dig.

Styr på sikkerheden med Verisures app
Det højteknologiske alarmsystem findes dog ikke kun i dit hjem. Du kan også tage sikkerhedssystemet med dig i lommen via Verisures app. På den måde har du altid det fulde overblik, og du kan føle dig tryg, også når du er langt væk hjemmefra.

Appen fås både til android og iPhone, og kan downloades let via Google Play eller Apples App Store. Find Verisure appen på Google Play eller Verisure Appen på App Store.

Send til en kollega

0.062