23948sdkhjf

Catering - et godt valg til storbylivets fester

Det kan enten være af pladsmangel eller af mangel på parkering, men at holde et hyggeligt og mindeværdigt event i en storby kan altså være en udfordring uden lige.

En af mange løsninger på storbyens udfordringer er catering. Med catering kan du slippe for at tænke på alle de problemer, som opstår omkring mad. Mere specifikt madlavning, opbevaring af al maden, transport af maden (hvis arrangementet, du holder, ikke er på egen bopæl), og ikke mindst den store opvask der venter bagefter! Ville det ikke være dejligt at slippe for alt det rod og oprydning? Catering er svaret uanset typen af event, du ønsker at holde!

Byen summer, maven rumler
Processen omkring at arrangere et event i København kan så absolut være besværligt, men ved at huske på visse nøgleelementer kan det hurtigt blive langt nemmere. En vigtig ting at overveje er beliggenhed. Er dit arrangement lille nok til at holde derhjemme, eller vil du gerne investere i et festlokale? Er det en vigtig begivenhed såsom en rund fødselsdag, bryllup, julefrokost eller lignende, så skal man også overveje, hvilken type lokale man ønsker, foruden hvor i byen det ligger. Catering i København kan desuden være besværligt, men det behøver ikke være uoverskueligt! Er det et mere afslappet event, kan du med fordel vælge håndterbar mad såsom saftige burgere fra Grillen Burgerbar. En burger er det perfekte valg til ungdomsfest eller natmad, hvor det ikke behøver være så fint, men hvor smag stadig er i højsædet. Så skal I alle sammen nok få en hyggelig fest med nem og hurtig mad helt uden besvær med porcelæn og service!

Vælg en gastronomisk oplevelse, som passer til festen!
Selvfølgelig er det altid en god idé overordnet at tage hensyn til allergier og livsstilsvalg i forbindelse med mad. Har man en håndfuld vegetarer eller veganere til sit event, skal disse gæster jo tages hensyn til, og såfremt man ønsker at have sit bekendtskab med en dødsensfarlig nøddeallergi med, er det nok en god idé ikke at servere nødder overhovedet. Men at vælge menu til sit arrangement behøver ikke kun handle om, hvad man ikke bør servere. Tænk på menuen som en del af festens tema, og se om ikke dit venlige cateringfirma vil være behjælpelig med at gøre det til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse! Eksempelvis vil sushi være perfekt til en polterabend, som ønsker en lidt mere eksklusiv og luksuriøs oplevelse, men skal børnene have en uforglemmelig fødselsdagsfest, er et pizzaparty nok et bedre valg.

Bestil altid i god tid
Selvom mange cateringfirmaer gerne vil levere fra formiddag til sent på aftenen, er det altid en god idé at overveje leveringstid, både i forhold til hvornår du bestiller din catering, og hvornår du vil have leveret din catering. Selvom der er mange cateringfirmaer at vælge imellem i de danske storbyer, er der også mange potentielle kunder. Mangler du eksempelvis catering til en konfirmation eller anden begivenhed, som typisk sker i det samme tidsrum årligt, kan det være en rigtig god idé at bestille i god tid. Ligeledes skal der overvejes leveringstid. Cateringfirmaet, som du har valgt, vil selvfølgelig gøre deres bedste for at tage myldretrafik i betragtning, men gør alligevel plads til forsinkelser i din plan for dagen.

Send til en kollega

0.047