23948sdkhjf

Sådan skaber du en flot og dejlig stue

Stuen er et af de rum, hvor mange opholder sig allermest i hjemmet. Derfor er det også et af de rum, der skal have mest opmærksomhed, når det kommer til indretning.

I denne artikel finder du en række tips til, hvordan du skaber en flot og dejlig stue, hvor du har lyst til at bruge tid.

Plakater har mange egenskaber
En af de ting der virkelig gør noget godt for stuen, er at hænge noget på væggene. Et godt valg er plakater. Der er flere gode grunde til, at du skal hænge plakater væggene. For det første er de med til at vise din personlighed frem, og for det andet er de virkelig med til at sætte prikken over i’et i enhver indretning. Der findes utrolig mange forskellige plakater, du kan vælge imellem, og derfor burde det være muligt for dig at finde en plakat eller to, som du synes om.

Foruden at der findes mange plakater at vælge imellem, findes der også mange sælgere af disse. Et af de steder hvor du kan finde plakater til din stue, er hos Minida.dk. Minida er en dansk virksomhed, der designer og sælger flotte posters og plakater, som passer perfekt ind i dit hjem. Du finder et stort udvalg på deres hjemmeside, Minida.dk. 

Hos Minida finder du alt fra plakater, der passer til stuen såvel som til børneværelse. Slå derfor et smut forbi deres hjemmeside og tag et kig.

Farver er blevet lidt af et hit
Farver i hjemmet er noget, som mange igennem en lang række år er gået en stor bue udenom. Dette skyldes, at en minimalistisk og farvedæmpet indretning i mange år har været værdsat, men i dag er farver blevet et stort hit. Derfor er det bare med at få hevet nogle farver ind i dit hjem. Du kan vælge at være modig og male væggene en farve eller tilføje møbler i vovede farver. Du kan også vælge at tage den lidt mere med rod og i stedet kun tilføje farve gennem tekstiler og pyntegenstande. Planter er også en god måde at trække lidt farve ind i stuen på. Hvis du ikke har grønne fingre, findes der mange flotte planter, der ikke kræver den helt store omgang kærlighed. 

Når det kommer til indretning, er der ikke noget, der er forkert. Det handler om din personlige stil, og hvor langt din kreativitet rækker.

 

Send til en kollega

0.031