23948sdkhjf

Flere efterspørger videoovervågning til nybyg

Er du i gang med at bygge dit nye hus fra bunden? Så kan det være en god idé at lave en total elektronisk sikring af dit hus i løbet af opbygningen.

Så kan du være fuldt ud sikret mod indbrud, hvilket især er relevant, når du står med et færdigt, splinternyt hus. Flere og flere efterspørger eksempelvis videoovervågning til deres nybyg, fordi det er en helt ideel måde at skabe en beskyttende atmosfære omkring huset.

Videoovervågning er for alvor ved at vinde indpas i de danske hjem. Andelen af hjem med overvågning er nemlig steget en del de seneste par år. Samtidig er antallet af indbrud i private hjem faldet i samme periode. Videoovervågning er naturligvis ikke den eneste årsag til faldet, men det vidner i hvert fald om, at flere danskere tager sikkerhed og sikring af deres bolig mere seriøst. Og det kan netop gøres ved at anskaffe videoovervågning. 

Sådan virker videoovervågning
Videoovervågning hører ind under de mest effektive alarmsystemer. Videoovervågning optager nemlig både lyd og video, hvis der bliver begået indbrud i dit hjem. På den måde er der meget større mulighed for at kunne identificere tyven efter indbruddet. Det er derfor langt mere risikabelt for indbrudstyve at bryde ind i hjem med videoovervågning.

Det i sig selv kan få dem til at holde sig væk. Videoovervågningen er altså en rigtig fornuftig investering, hvis man ønsker en præventiv løsning på indbrud.

Du kan både få indendørs og udendørs videoovervågning, så du er sikret på hele dit område. Ofte virker kameraerne både i dagslys og i mørke, fordi de har indbygget infrarødt lys. Kameraet kan derfor se alt, hvad der sker, uanset om det er dag eller nat.

Hvis du for eksempel investerer i videoovervågning fra Verisure, vil videoovervågningen altid være aktiv, hvilket betyder, at hvis alarmen går, så modtager Verisures vagtcentral en video fra kameraerne med det samme. På den tid og med signalerne og materialet fra alarmsystemets øvrige kameraer har alarmoperatøren god mulighed for hurtigt at danne sig et overblik over situationen, verificere indbruddet og sende en vagt til stedet med det samme og samtidig alarmere politiet.

Udnyt dit nybyg og installér automatiseret videoovervågning
Nu du er i gang med at bygge et hus fra bunden, kan det være en fordel at skabe et intelligent byggeri, som betyder, at du skaber en automatiseret bolig, hvor funktioner i hjemmet kan fjernbetjenes. Det gælder også din videoovervågning af dit nye hus. Og det er netop essentielt at skabe et intelligent byggeri, når der er tale om nybyggeri. Efter vinduerne og dørene er sat på plads i huset, kan installationen sættes op.

Når vi taler om sikkerhed til din bolig, findes der, udover at installere videoovervågning, også andre nye muligheder for at sikre dit hus. Du kan for eksempel installere en elektronisk dørlås, så du på afstand kan åbne og lukke hoveddøren. Det kan være en fordel, når du for eksempel har glemt at låse og ikke er hjemme. Du kan også modtage en besked via overvågningssystemet, hvis der eksempelvis opstår brand eller forsøg på indbrud i dit hjem, og på den måde kan du nå at agere, inden det bliver værre.

Send til en kollega

0.032