23948sdkhjf

Sjove byggeprojekter du kan selv kan lave derhjemme

Går du derhjemme med tid i overskud, så er der da intet andet at give sig, end at starte et projekt derhjemme.

Om du er håndværker eller ej, så kan du rigtigt få udlevet nogle af de drengedrømme, som du har. Få bygget det bord du altid har tænkt på, fiks det ødelagte fodboldmål eller byg hvad end fantasien begærer. Tiden er kommet for dig, som gerne vil gøre det selv.  

Kom godt i gang - hvor skal du starte? 

Slutningen på de fleste projekter som går i vasken, er at man ikke har de midler eller det håndværktøj, som det kræver, for at kunne komme i gang med projektet. Dette er fortid, er er nu, blot en undskyldning. For på faisto.dk kan du få alt, hvad du skal bruge til dit kommende projekt. En håndværker har brug for sit værktøj, og det har du selvfølgelig også. Står du i den situation at du ikke ved, hvad du dit næste håndværker-projekt skal være, så får du herunder lidt inspiration, i form af nogle idéer til et potentielt kommende projekt.  

3 gode gør-det-selv projekter  

1: Byg en sæbekassebil. 
Står du og mangler et projekt, som dig og sønnike kan lave sammen og begge få glæde af? Så er sæbekassebilen det perfekte projekt at give sig i kast med. En sæbekassebil er en ’hjemmelavet’ bil, som du bygger ud af træ, gamle reservedele, eller, hvad du ellers lige har til rådighed. Projektet er super sjovt, og sværhedsgraden kan tilpasses alt ud efter behov og færdigheder. En sæbekassebil kan bruges af alle familiens medlemmer, men er især sjov for børnene og deres kammerater. Så kom i gang, hvad gør man ikke for at se sine børn grine og smile? 

2: Fiks, hvad der skal fikses. 
Vi har alle oplevet at ødelægge noget, for derefter at sige til sig selv; Jeg fikser det. Samtidig kender vi også følelsen af aldrig at gøre noget ved det. Et godt projekt at gå i gang med kunne derfor også være, at fikse og reparerede de småting, som du henover årene har ødelagt, og derfor lagt i glemmeboksen. Hvem ved? Iblandt alt det forsømte, og der nok en ting eller to, som du virkelig savner eller elsker at bruge. 

 3: Byg et fodboldmål.
Der findes ikke noget bedre end at bygge noget, som man rent faktisk får gavn af efterfølgende. Du kan med et fodboldmål i haven have aktivitet klar til både dig, sønnike og jeres venner, som altid er klar på et godt spil bold i haven.

Byg løs

Det er fedt at have projekter. Så kom i gang med dit næste. Det kan kun gå for langsomt.

Send til en kollega

0.031