23948sdkhjf

Sådan vælger du den rette stålleverandør

Det kan være besværligt at finde rundt i en stor branche, som stålbranchen er. Det er dog yderst vigtigt, at du vælger den rette stålleverandør, da det kan have store konsekvenser for din virksomhed, hvis du vælger forkert.

Gør dig derfor en række overvejelser inden, at du skriver under på nogen aftale. I denne artikel kan du finde gode råd til, hvordan du på bedste vis finder din næste stålleverandør.

Se efter relevante certificeringer

En god måde, hvorpå du kan adskille de forskellige stålgrossister, er ved at se på virksomhedernes certificeringer. Der findes en række af forskellige certificeringer, som kan fortælle dig om virksomhedens niveau. Certificeringerne skal ses som et kvalitetsstempel, som betyder, at det givne firma lever op til diverse nationale eller internationale krav og er derfor en god måde at differentiere virksomhederne på.

Omtale og anmeldelser

En anden faktor, som du kan anvende, når du skal vælge den rette leverandør, er at kigge på firmaets omtale. Dette giver ofte et godt indblik i, hvordan firmaet indgår i samarbejde med forskellige kunder, og om der er sket misforståelser eller fejl. Dette kan du blandt andet se gennem virksomhedens facebookside, hvor der muligvis er anmeldelser af firmaet. Derudover kan du se virksomhedens egen hjemmeside, hvor de ofte skriver om tidligere cases. På den måde kan du danne dig et overblik over, hvilket omdømme denne leverandør har.

Førstehåndsindtryk

Det er altid en god idé at ringe til eller besøge flere stålleverandører, når du skal vælge den rette. På den måde kan du danne dig et førstehåndsindtryk af flere forskellige virksomheder, som kan være en vigtig faktor i processen. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas med din leverandør, og I har en gensidig forståelse for hinandens behov og fremgangsmåde. Du får derfor også et bedre indblik i virksomhedens lager, og hvordan virksomheden arbejder, hvilket giver dig de bedst mulige betingelser for at vælge den rigtige leverandør.

CE-certificeret stålgrossist

Er du på udkig efter en ny leverandør af stålprodukter af højeste kvalitet, så er Jørgensen & Utoft en troværdig samarbejdspartner. De er som den første stålgrossist i Danmark certificeret efter DS/EN 1090-1, og er derfor en yderst kompetent samarbejdspartner, som kan løfte din produktion til nye højder.

Send til en kollega

0.031